Σελίδες

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Απίστευτη βία κράτους και παρακράτους – Πέφτει η κυβέρνηση– 15 Ιούνη



Απίστευτη βία κράτους και παρακράτους - Παπανδρέου: "Κυβέρνηση
ενότητας χωρίς εμένα"




FREE photo hosting by Fih.gr













FREE photo hosting by Fih.gr










Ψυχραιμία! Ήταν αναμενόμενο αυτό που συνέβη. Το κράτος και το παρακράτος με τις κουκούλες έκανε επίδειξη δύναμης/αδυναμίας. Εμείς τη δουλειά μας. ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ. Τίποτα δε γυρίζει πίσω. Σήμερα η ιστορία βγάζει τη γλώσσα σε όλους μας. Και σε όσους πίστεψαν ότι το κράτος θα καθίσει "φρόνιμα" και στα "μπουμπούκια" με τις κουκούλες (πράκτορες, ασφαλίτες, χρυσαυγίτες, μπάχαλοι, ηλίθιοι) που χτύπησαν τους διαδηλωτές μαζί με τα ΜΑΤ του Παπανδρέου. Ο αρχηγός της ΚΥΠ που επισκέφθηκε το πρωί τον Παπανδρέου τον ενημέρωσε για τις επιχειρήσεις του παρακράτους και του κράτους, που θα ακολουθούσαν. Έπεσαν τόνοι χημικών και δακρυγόνων πάνω σε ηλικιωμένους, γυναικόπεδα και διαδηλωτές που δεν προκάλεσαν κανέναν. Ο Σαμαράς βλέποντας τον Παπανδρέου να καταρρέει βάζει πλάτη στο βρώμικο Σύστημα. Να καταλάβουν όσοι ακόμα έχουν αυταπάτες με ποιους έχουμε να κάνουμε. Εντωμεταξύ έχουμε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

Κυβέρνηση συνεργασίας (συνενόχων) ή οικουμενική χωρίς να είναι πρωθυπουργός ο Γιώργος Παπανδρέου πρότεινε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δυο άνδρες, μετά και τη συνάντηση πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. Ο Γ. Παπανδρέου επεσήμανε πως δεν τον ενδιαφέρει να είναι ο ίδιος επικεφαλής της κυβέρνησης εθνικής ενότητας και χαρακτήρισε την κατάσταση εξαιρετικά δύσκολη! Ενωμένοι και με την κάθοδο εκατοντάδων χιλιάδων στη Βουλή.

Με την Οικουμενική βάζουν ταφόπλακα στο πολιτικό τους σύστημα. Τα ονόματα που κυκλοφορούν για την κυβέρνηση συνενόχων: Προβόπουλος (τραπεζίτης), Παπαδήμου, Μολυβιάτης και ο γιος του πρωθυπουργού της Χούντας, Βασίλειος Μαρκεζίνης. Ο λαός θα τους διώξει ΟΛΟΥΣ μαζί. ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΙ. Το ελικόπτερο έχει βάλει τις μηχανές μπροστά!!! Δεν θα δούμε την απογείωση από την τηλεόραση... ας είμαστε εκεί να τη δούμε ζωντανά!!! Ήδη 200.000 λαού έχει πλημμυρίσει αυτή τη στιγμή τη Βουλή και το Σύνταγμα. ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΑΡΩΣΟΥΜΕ. ΟΛΟΥΣ.

Venseremos.

Βήχος Παναγιώτης




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου