Σελίδες

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Προφυλακίσεις συλληφθέντων στις 12 Φλεβάρη



Προφυλακίσεις συλληφθέντων
στις 12 Φλεβάρη


Προφυλακίστηκαν τέσσερα άτομα, από τους συλληφθέντες στα γεγονότα τις 12 Φεβρουαρίου, τα οποία πιάστηκαν σε διαφορετικό σημείο και διαφορετική ώρα. Κατά τις πληροφορίες μου εντύπωση προκάλεσε η στάση του εισαγγελέα – σε αντίθεση με τη στάση της προέδρου – ο οποίος έδειχνε προκατειλημμένος κατά των συλληφθέντων παρά τις καταθέσεις μαρτύρων οι οποίες αθώωναν τους νεαρούς ύποπτους.

Σε συνδυασμό με την αλητεία της ΕΛΑΣ να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες όλων των συλληφθέντων – πριν αυτοί δικαστούν – και τα πλήρη στοιχεία τους – αντίθετα αποκρύβουν τα στοιχεία απατεώνων που καταχρώνται εκατομμύρια – οι εξελίξεις δείχνουν ότι η κοινοβουλευτική δικτατορία, η χούντα που μας κυβερνάει ΠΑΡΑΝΟΜΑ σκληραίνει τη στάση της απέναντι στο λαό. Αυτό όμως κάνει και πιο σκληρή την τιμωρία τους όταν ο λαός τους ανατρέψει.

Και μια υπενθύμιση προς τα δικαστήρια που προφυλακίζουν αγωνιστές και αθωώνουν ή καλύπτουν απατεώνες:

"Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».

Το δικαίωμα και η υποχρέωση των Ελλήνων «να αντιστέκονται με κάθε μέσο» ενάντια σε αυτή τη βία είναι υπέρτερη από κάθε οικονομική ή κοινωνική διαταγή της τρόικα, από κάθε απόφαση της μη εκλεγμένης κυβέρνησης Παπαδήμου, από κάθε νόμο, από κάθε αστυνομική εντολή.

Βήχος Παναγιώτης