Σελίδες

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΚΑΜΙΑ ΕΠ-ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ!

ΚΑΜΙΑ ΕΠ-ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ!FREE photo hosting by Fih.gr
Οι τρεις καμπαλέρο, ο πρωθυπουργός της φάπας από τη Μέρκελ και την ΕΕ και οι δύο Χατζηβάτηδες συνεταίροι του στη ληστοσυμμορία, παρέα με το στούρνο της κυβέρνησης έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια! Η παρέμβαση των απλών ανθρώπων αλλά και κομμάτων της αριστεράς, δημοσιογράφων, συνδικαλιστών κλπ., ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στα τεκταινόμενα τα πράγματα έμπλεξαν για τους καρπαζοεισπράκτορες των Βρυξελλών που το παίζουν "τσάμπα μάγκες" απέναντι σ' ένα λαό που δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει τις αμέσως επόμενες ώρες, αν κατάφεραν να βρουν έναν τρόπο να ξεγελάσουν και πάλι τους πολίτες και να συνεχίσουν με ακόμα μεγαλύτερη κτηνωδία την εξαθλίωση του λαού, τα κλεισίματα των Νοσοκομείων και τα ξεπουλήματα της Δημόσιας Περιουσίας, αλλά ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΧΘΕΣ. Ίδωμεν και σε επαγρύπνηση.
Βήχος Παναγιώτης 
 
Τα κανάλια της διαπλοκής των 5 βαρώνων της "ενημέρωσης" παραληρούν την τελευταία ώρα
Πάμε για δικομματική κυβέρνηση; Οι "υπεύθυνοι" της ΔΗΜΑΡ κατάλαβαν, επιτέλους, ότι γελάει ο κόσμος μαζί τους; Αύριο η ΝΔ θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης!!! ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ τα λαμόγια. Λίγα ακόμα τα ψωμιά τους.
Τα κανάλια της διαπλοκής των 5 βαρώνων της "ενημέρωσης" παραληρούν την τελευταία ώρα. "Δεν θέλει ο λαός εκλογές! Θα είναι καταστροφή" λένε οι παπαγαλίνες των καναλιών κι εννοούν, φυσικά, καταστροφή για την κυβέρνηση και τα προνόμοια τους. Σερβίρουν πάλι τα στημένα Γκάλοπ πώς τάχα ο λαός δεν θέλει εκλογές. Υπάρχουν και αποβλακωμένοι χιλιάδες, δεν το συζητώ, αλλά αν ο Σαμαράς δεν φοβόταν τις εκλογές ΘΑ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ. Παρ' ότι έχουν το πεπόνι και το μαχαίρι τρέμουν. Γιατί ο λαός - η πλειοψηφία του λαού - έχουν καταλάβει πια πώς αν δεν φύγουν οι ληστές της κυβέρνησης, δεν υπάρχει καμία σωτηρία.
Ο Σαμαράς θα κάνει δήλωση (στη Μέρκελ) σε λίγη ώρα. ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ.
Ο Βενιζέλος γνωρίζει πώς αν αποσύρει την υποστήριξή του από την κυβέρνηση, κινδυνεύει να πάει ΦΥΛΑΚΗ. Χα χα! Ποτέ δεν είναι αργά όμως. Καλή σας νύχτα.