Σελίδες

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ο Ελληνικός λαός δεν εκβιάζεται, δεν σκύβει το κεφάλι

Ο Ελληνικός λαός δεν εκβιάζεται, δεν σκύβει το κεφάλι
ΛΕΜΕ ΌΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΦΟΒΟΥ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝFREE photo hosting by Fih.gr
Χαρακτηριστικά ομοβροντίας λαμβάνουν οι προειδοποιήσεις προς την Ελλάδα όσο πλησιάζει η Κυριακή των εκλογών. Μετά τις δηλώσεις, Ρομπάι και Φέκτερ και τα (αναγκαστικώς διαψευδόμενα) μαύρα σενάρια που επεξεργάζονται τεχνοκρατικές ομάδες εργασίας της ευρωζώνης, μέλος της γερμανικής κεντρικής τράπεζας (Bundesbank), τονίζει ότι η τήρηση του Μνημονίου είναι η απόλυτη προϋπόθεση αν η Αθήνα θέλει να δικαιούται περαιτέρω οικονομικής βοήθειας. Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι το G20 που συνεδριάζει από την Δευτέρα στο Μεξικό σχεδιάζει να τοποθετηθεί άμεσα στο αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών. Ο Andreas Dombret, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Bundesbank, προειδοποίησε ότι η Ευρώπη θα κόψει την χρηματοδότηση προς τη χώρα εάν οι Έλληνες απορρίψουν τους όρους του μνημονίου στις εκλογές της Κυριακής. "Η χώρα πρέπει να επιμείνει (στην εφαρμογή) των μέτρων λιτότητας και των μεταρρυθμίσεων, χωρίς δικαιολογίες", είπε ο Dombret, σύμφωνα με το κείμενο λόγου που αναμένεται να απευθύνει στο Λονδίνο!
Ε, όχι, λοιπόν, ρε αλητήριοι, τοκογλύφοι, ληστές. Ο Ελληνικός λαός ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ, δεν σκύβει το κεφάλι, δεν παραδίνει τα όπλα. Την Κυριακή θα πει ακόμα πιο αποφασιστικά ΟΧI ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ. ΌΧΙ ΣΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Την Κυριακή Ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ και προχωράμε μπροστά. Την Κυριακή αποφασίζουμε ΕΜΕΙΣ για εμάς.
Βήχος Παναγιώτης