Σελίδες

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ και η ετυμηγορία του δικαστηρίου της Ιστορίας θα προσμετρήσει στα «ελαφρυντικά» της απόφασή της για τα πολιτικά σας τομάρια!

ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ και η ετυμηγορία του δικαστηρίου της Ιστορίας θα προσμετρήσει στα «ελαφρυντικά» της απόφασή της για τα πολιτικά σας τομάρια!
FREE photo hosting by Fih.grΠνέουν μένεα εναντίον του Στάθη Παναγούλη όλοι οι δοσίλογοι και Νενέκοι υπουργοί και βουλευτές της τρικοματικής τρόικας εσωτερικού, τα άθλια παπαγαλάκια της στα ΜΜΕ και όλοι όσοι μαζί τα έφαγαν και εξακολουθούν να τα τρώνε με τους λωποδύτες πολιτικούς της δεξιάς και του ΠΑΣΟΚ. Πνέουν μένεα εναντίον του Παναγούλη ο οποίος είπε αυτό που έχει στο πίσω μέρος του κεφαλιού της ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία. «Τρομάζουν τις οικογενειές μας» λένε αυτοί που έχουν υπογράψει την καταδίκη ενός λαού και εξακολουθούν να τον ισοπεδώνουν. Λες και δεν είχαν οικογένειες οι 3-4.000 αυτόχειρες που ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ από τις αποφάσεις των δοσίλογων και τα μέτρα εξαθλίωσης εκατομμυρίων ανθρώπων! Λες και δεν έχουν οικογένειες τα εκατομμύρια των ανέργων, των άστεγων, των συνταξιούχων που αργοπεθαίνουν είτε από την πείνα, είτε στα κρατικά Νοσοκομεία που τα άφησαν χωρίς γιατρούς και φάρμακα, λες και δεν έχουν οικογένειες τα εκατομμύρια των χαμηλόμισθων και η νεολαία που της έκλεψαν τα όνειρα και το μέλλον. Εξακολουθείτε να εμπαίζετε και να κουνάτε το βρώμικο δαχτυλό σας σε μια κοινωνία που της κλέψατε την αξιοπρέπεια, την κάνατε ζήτουλα και την εξαθλιώσατε οικονομικά για να τα δώσετε στους τραπεζίτες και στην οικονομική ολιγαρχία. Μέχρις εδώ. Τα ψέματα τελείωσαν. ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ. Σήμερα όχι αύριο. Αγνοήστε αν θέλετε την προειδοποίηση του Παναγούλη και θυμηθείτε το τέλος της Σεκιουριτάτε και των πολιτικών της προϊσταμένων. Δε σας φοβόμαστε σας μισούμε θανάσιμα. Δεν επικροτούμε λυντσαρίσματα και ατομικές πράξεις βίας. Όμως η οργή, η αγανάκτηση και η απόγνωση δεν συγκρατούνται πια από καμία πολιτική δύναμη, από κανένα λεχρίτη των ΜΜΕ, από κανέναν πραιτοριανό του κράτους. ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ και η απόφασή σας αυτή θα προσμετρήσει στα «ελαφρυντικά» της απόφασης του δικαστηρίου της Ιστορίας που έχει λάβει ήδη θέση στα έδρανά του.
Βήχος Παναγιώτης

Καπιταλισμός, κρίση και Εργατική Τάξη

Καπιταλισμός, κρίση και Εργατική Τάξη FREE photo hosting by Fih.gr
Ο καπιταλισμός σύντροφοι δεν έχει πια ζωή σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο καπιταλισμός παγκόσμια βρίσκεται στη χειρότερη κρίση της ιστορίας του. Η χρεοκοπία χτυπά την πόρτα της Ισπανίας και της Ιταλίας και απειλεί να μεταφερθεί στον πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Γαλλία και την Γερμανία, ο δε Σαμαράς και η κυβέρνησή του, αξιοθρήνητες φιγούρες, αναζητούν νερό στην έρημο! Η παγκόσμια κρίση του καπιταλισμού, που μαίνεται πέντε χρόνια τώρα, προκαλεί όχι μόνο τα μνημόνια της εξαθλίωσης αλλά και κοινωνικές εξεγέρσεις. Η Eυρωπαϊκή Ένωση συγκλονίζεται και απειλείται με διάλυση από τις συνέπειες της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, τη χρεοκοπία των χωρών του νότου –αλλά όχι μόνο-, την προϊούσα ύφεση στη βόρεια Eυρώπη και την εξέγερση της ευρωπαϊκής εργατικής τάξης και των άλλων εργαζομένων που πρέπει να ακολουθήσουν τον "τυφλοπόντικα της Ιστορίας". Να φέρει τα πάνω, κάτω, να γκρεμίσει απ' τα θεμέλια ότι σάπιο υπάρχει και ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας. Το έχω ξαναπεί σύντροφοι: Η Κοινωνία κοιλοπονά. Ή θα γεννηθεί το τέρας ή η ανθρωπότητα θα βαδίσει μέσα από πρωτόγνωρους καινούργιους δρόμους στο δρόμο του "τυφλοπόντικα" της ιστορίας.
Παναγιώτης Βήχος

Οι λαοί της Νότιας Ευρώπης που δεινοπαθούν από τα μέτρα κοινωνικού κανιβαλισμού της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ, οι ίδιοι λαοί που οι αλαζονικοί ιμπεριαλιστές και τα χρηματιστικά παράσιτα ονόμασαν PIGS (από τα αρχικά της ονομασίας των περιφερειακών ευρωπαϊκών χωρών αλλά που σημαίνει υβριστικά και Γουρούνια) έχουν πάρει τον δρόμο του παλλαϊκού ξεσηκωμού.
Το πρόβλημα που η Ιστορία θέτει δεν είναι απλώς το ποια κυβέρνηση θα κυβερνάει αλλά το ποια κοινωνική τάξη μπορεί, στηριγμένη σε μιαν ευρύτερη συμμαχία άλλων κοινωνικών δυνάμεων, να πάρει στα χέρια της και να κρατήσει τα ηνία της πολιτικής εξουσίας και της οικονομίας και να ανοίξει διέξοδο από την καταστροφική κρίση. Η κρίση ηγεσίας σε παγκόσμια κλίμακα είναι το μεγάλο πρόβλημα που δεν βρίσκει μέχρι στιγμής λύση. Και αυτό μπορεί να φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που η ιστορία μας ζητάει. Η Eυρωπαϊκή Ένωση συγκλονίζεται και απειλείται με διάλυση από τις συνέπειες της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, τη χρεοκοπία των χωρών του νότου –αλλά όχι μόνο-, την προϊούσα ύφεση στη βόρεια Eυρώπη και την εξέγερση της ευρωπαϊκής εργατικής τάξης και των άλλων εργαζομένων που πρέπει να ακολουθήσουν τον "τυφλοπόντικα της Ιστορίας". Να φέρει τα πάνω, κάτω, να γκρεμίσει απ' τα θεμέλια ότι σάπιο υπάρχει και ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Παναγιώτης Βήχος