Σελίδες

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Ο «ΑΛΛΟΣ» ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!

Ο «ΑΛΛΟΣ» ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!FREE photo hosting by Fih.gr
Κατοχή σημαίνει ότι κάθε μέρα πεθαίνεις και ο κόσμος παρακολουθεί σιωπηρά σαν ο θάνατός σου να μην ήταν τίποτα. Σα να ήταν μια πέτρα που πέφτει στη γη. Και αν αντιμετωπίσεις τόσο θάνατο και αδιαφορία και κρατήσεις την ανθρωπιά σου, την αγάπη σου, την αξιοπρέπειά σου και αρνηθείς να υποκύψεις στον τρόμο τους και την απελπισία, τότε γνωρίζεις κάτι από το κουράγιο που χρειάζεται αυτή η χώρα και αυτός ο λαός. Σε κάθε έναν από εμάς ζει και ένας από αυτούς που έδωσαν τέλος στη ζωή τους μην αντέχοντας να βλέπουν τα παιδιά τους να πεινάνε. Σε κάθε έναν από εμάς ζει κι ένας από τους 4-5 χιλιάδες αυτόχειρες, δολοφονημένους από τους άθλιους που μας κυβερνάνε. 
 
Πρέπει να παλέψουμε ώστε να μην χαθεί ούτε ένας πια συνάνθρωπός μας, ούτε ένα μικρό παιδί. Δεν μπορεί να είναι θέμα ελεημοσύνης. Δεν είναι δυνατόν να πεθαίνουν κάθε μέρα, σ΄αυτή τη χώρα δύο και τρείς συνάνθρωποί μας από πείνα, ανέχεια, αρρώστιες που μπορούν να γίνουν καλά. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ! 
 
Πρέπει να συνοδέψουμε τους αγώνες, πρέπει να νοιώσουμε βαθειά μέσα μας ότι ο «Άλλος» ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ. Ο «ΑΛΛΟΣ» ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ! Ο «ΑΛΛΟΣ» ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ! Ο «ΑΛΛΟΣ» ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ! Ο άνεργος συμπολίτης μας, είμαι εγώ! Ο επαναστάτης είμαι εγώ! Αυτοί που καταλαμβάνουν Δημόσια κτίρια, είμαι εγώ, αυτοί που δεν τρώνε, είμαι εγώ, αυτοί που πεθαίνουν και θα πεθάνουν σήμερα, αύριο, μεθαύριο, είμαι εγώ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΌΛΟΙ ΜΑΣ!
 
Βήχος Παναγιώτης

http://www.politikokafeneio.com/neo/modules.php?name=News&file=article&sid=3920