Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012

ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ και η ετυμηγορία του δικαστηρίου της Ιστορίας θα προσμετρήσει στα «ελαφρυντικά» της απόφασή της για τα πολιτικά σας τομάρια!

ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ και η ετυμηγορία του δικαστηρίου της Ιστορίας θα προσμετρήσει στα «ελαφρυντικά» της απόφασή της για τα πολιτικά σας τομάρια!
FREE photo hosting by Fih.grΠνέουν μένεα εναντίον του Στάθη Παναγούλη όλοι οι δοσίλογοι και Νενέκοι υπουργοί και βουλευτές της τρικοματικής τρόικας εσωτερικού, τα άθλια παπαγαλάκια της στα ΜΜΕ και όλοι όσοι μαζί τα έφαγαν και εξακολουθούν να τα τρώνε με τους λωποδύτες πολιτικούς της δεξιάς και του ΠΑΣΟΚ. Πνέουν μένεα εναντίον του Παναγούλη ο οποίος είπε αυτό που έχει στο πίσω μέρος του κεφαλιού της ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία. «Τρομάζουν τις οικογενειές μας» λένε αυτοί που έχουν υπογράψει την καταδίκη ενός λαού και εξακολουθούν να τον ισοπεδώνουν. Λες και δεν είχαν οικογένειες οι 3-4.000 αυτόχειρες που ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ από τις αποφάσεις των δοσίλογων και τα μέτρα εξαθλίωσης εκατομμυρίων ανθρώπων! Λες και δεν έχουν οικογένειες τα εκατομμύρια των ανέργων, των άστεγων, των συνταξιούχων που αργοπεθαίνουν είτε από την πείνα, είτε στα κρατικά Νοσοκομεία που τα άφησαν χωρίς γιατρούς και φάρμακα, λες και δεν έχουν οικογένειες τα εκατομμύρια των χαμηλόμισθων και η νεολαία που της έκλεψαν τα όνειρα και το μέλλον. Εξακολουθείτε να εμπαίζετε και να κουνάτε το βρώμικο δαχτυλό σας σε μια κοινωνία που της κλέψατε την αξιοπρέπεια, την κάνατε ζήτουλα και την εξαθλιώσατε οικονομικά για να τα δώσετε στους τραπεζίτες και στην οικονομική ολιγαρχία. Μέχρις εδώ. Τα ψέματα τελείωσαν. ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ. Σήμερα όχι αύριο. Αγνοήστε αν θέλετε την προειδοποίηση του Παναγούλη και θυμηθείτε το τέλος της Σεκιουριτάτε και των πολιτικών της προϊσταμένων. Δε σας φοβόμαστε σας μισούμε θανάσιμα. Δεν επικροτούμε λυντσαρίσματα και ατομικές πράξεις βίας. Όμως η οργή, η αγανάκτηση και η απόγνωση δεν συγκρατούνται πια από καμία πολιτική δύναμη, από κανένα λεχρίτη των ΜΜΕ, από κανέναν πραιτοριανό του κράτους. ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ και η απόφασή σας αυτή θα προσμετρήσει στα «ελαφρυντικά» της απόφασης του δικαστηρίου της Ιστορίας που έχει λάβει ήδη θέση στα έδρανά του.
Βήχος Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου