Σελίδες

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Η ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ - 18 Φεβρουαρίου 2011


Η ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ






FREE photo hosting by Fih.gr
Με αφορμή τη 13χρονη Οδύσσεια που ζω εξ
αιτίας του αγώνα μου ΚΑΙ ενάντια στους ένστολους και πολίτες σωματέμπορους,
εναντίον ενός συστήματος εκμετάλλευσης και εκφυλισμού των πάντων, με στόχο την
ανατροπή του εκ θεμελίων, και μετά την αναβολή της δίκης μου την Τετάρτη για
κακουργήματα παιδικής πορνογραφίας (!!!), αναδημοσιεύω ένα ακόμα άρθρο μου που
είχα δημοσιεύσει στη ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ στις 31 Οκτωβρίου 1998! Σημειώνω ότι η
κατάσταση σήμερα είναι ακόμα χειρότερη! Ποιος έχει την αφέλεια να πιστεύει ότι
μπορούν να εξαρθρωθούν τα κυκλώματα εισαγωγής και εκμετάλλευσης γυναικών από
την αστυνομία, τον κύριο ένοχο στα "ροζ σκάνδαλα"; Προαγωγοί, εκβιαστές,
κακοποιοί και έμποροι ναρκωτικών συνεργάζονται με αστυνομικούς για να
εξασφαλίσουν προστασία με το αζημίωτο φυσικά. Η μπόχα και η δυσωδία απλώνεται
σ΄ όλη τη χώρα και τα δισεκατομμύρια από την εκμετάλλευση αθώων κοριτσιών
γεμίζουν τις τσέπες των αδίστακτων σωματεμπόρων. Το εμπόριο λευκής σάρκας
ανθεί σ΄ όλη την Ελλάδα με πρωταγωνιστές αστυνομικούς, ανθρώπους του υποκόσμου
αλλά και του θεωρούμενου ως καλού κόσμου… Από στοιχεία επιστημονικής έρευνας
που δημοσιεύθηκε στον ημερήσιο τύπο προκύπτει ότι στο 10,5% των υποθέσεων
μαστροπείας συμμετέχουν ανώτεροι και κατώτεροι αστυνομικοί. Δημοσίευμα της
εφημερίδας "Βήμα" αναφέρει ότι 2 στους 10 ανώτατους αστυνομικούς συμμετέχουν
σε παράνομα κυκλώματα. Ο τζίρος από το εμπόριο λευκής σαρκός, κατά την
"Ελευθεροτυπία" ξεπερνά τα 20 δισ. δραχμές. (Στην πραγματικότητα το ποσόν
ανέρχεται σε εκατοντάδες δισ. και ξεπερνά πλέον το αντίστοιχο τζίρο από το
εμπόριο ναρκωτικών)… Να παλέψουμε γνωρίζοντας ότι αυτό το σύστημα είναι
βρώμικο στο σύνολό του. Δεν γιατρεύεται, δεν καθαρίζεται ούτε εκσυγχρονίζεται.
Μονάχα ανατρέπεται...

Βήχος Παναγιώτης


FREE photo hosting by Fih.gr

Η ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ

Το άρθρο αυτό δημοσιεύθηκε στη ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ στις 31 Οκτωβρίου 1998

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΗΧΟΣ

Η κόπρος του Αυγεία ξεχείλισε. Οι καταγγελίες για σωματεμπορία και συμμετοχή αστυνομικών σε κυκλώματα εκμετάλλευσης ανήλικων κοριτσιών από τις Ανατολικές χώρες παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας. Από στοιχεία επιστημονικής έρευνας που δημοσιεύθηκε στον ημερήσιο τύπο προκύπτει ότι στο 10,5% των υποθέσεων μαστροπείας συμμετέχουν ανώτεροι και κατώτεροι αστυνομικοί. Δημοσίευμα της εφημερίδας "Βήμα" αναφέρει ότι 2 στους 10 ανώτατους αστυνομικούς συμμετέχουν σε παράνομα κυκλώματα. Ο τζίρος από το εμπόριο λευκής σαρκός, κατά την "Ελευθεροτυπία" ξεπερνά τα 20 δισ. δραχμές. (Στην πραγματικότητα το ποσόν ανέρχεται σε εκατοντάδες δισ. και ξεπερνά πλέον το αντίστοιχο τζίρο από το εμπόριο ναρκωτικών).

Ποιος έχει την αφέλεια να πιστεύει ότι μπορούν να εξαρθρωθούν τα κυκλώματα εισαγωγής και εκμετάλλευσης γυναικών από την αστυνομία, τον κύριο ένοχο στα "ροζ σκάνδαλα"; Προαγωγοί, εκβιαστές, κακοποιοί και έμποροι ναρκωτικών συνεργάζονται με αστυνομικούς για να εξασφαλίσουν προστασία με το αζημίωτο φυσικά. Η μπόχα και η δυσωδία απλώνεται σ΄ όλη τη χώρα και τα δισεκατομμύρια από την εκμετάλλευση αθώων κοριτσιών γεμίζουν τις τσέπες των αδίστακτων σωματεμπόρων. Το εμπόριο λευκής σάρκας ανθεί σ΄ όλη την Ελλάδα με πρωταγωνιστές αστυνομικούς, ανθρώπους του υποκόσμου αλλά και του θεωρούμενου ως καλού κόσμου. Στον Πύργο της Ηλείας 9 αστυνομικοί, δύο γιατροί - μαιευτήρες και ένας ιδιοκτήτης μπαρ εκμεταλλεύονταν δεκαεξάχρονες αλλοδαπές. Καταμερισμός εργασίας. Οι αστυνομικοί παρείχαν προστασία στον δουλοκτήτη ιδιοκτήτη του μπαρ που πουλούσε κοπέλες. Οι γιατροί, έκαναν τις εκτρώσεις.

Αυτή η φρικτή καταρράκωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, η εκπόρνευση δια της βίας, οδήγησε την 20χρονη Λευκορωσίδα Ιρίνα στην αυτοκτονία, στη Θεσσαλονίκη. Αλλά τα κυκλώματα προφανώς έχουν πολλές διασυνδέσεις. Έτσι, κατόρθωσαν να αθωώσουν, λόγω αμφιβολιών (!) τον σωματέμπορο Γιώργο Μπιζαλά (επαγγελματία τζογαδόρο, κατά δήλωσή του) γιατί, λέει, τα ενοχοποιητικά στοιχεία που διαβίβασε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης δεν ήταν επαρκή!!! Στο Φύλλο 200 της ΝΕΑΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ δημοσιεύσαμε ρεπορτάζ για τα κυκλώματα σωματεμπορίας στη Σαντορίνη. (Ήδη έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα). Νεαρές κοπέλες αγοράζονται, κρατούνται φυλακισμένες και υποχρεώνονται να εκδίδονται. Αλλά αυτό συμβαίνει σε κάθε γωνιά της χώρας. Σε μια κοινωνία που έχει θεοποιήσει το χρήμα, σε μια κοινωνία που καλό είναι ότι φέρνει μεγάλα κέρδη, το εμπόριο γυναικών είναι καθαγιασμένο.

Η διαφθορά συμβαδίζει με τη δολοφονική βία. Μετά το φονικό της Νιόβης που προκάλεσε η επέμβαση της αστυνομίας, είχαμε την δολοφονία του Ματέι Σορίν στο νοσοκομείο κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλού. Και αν για τον ελληνορουμάνο κακοποιό η ανήθικη ηθική των εθισμένων στην βία και τη δολοφονία δικαιολογεί την εν ψυχρώ δολοφονία του, τι δικαιολογία μπορεί να υπάρξει για την εν ψυχρώ δολοφονία του 17χρονου Γιουγκοσλάβου μαθητή μέρα - μεσημέρι στην καρδιά της Θεσσαλονίκης; Σκληροί απέναντι στο 17χρονο μαθητή, μαλακοί απέναντι στους σωματέμπορους, σκληροί απέναντι στα παιδιά των φαναριών.

Τις τελευταίες ημέρες είδαν το φως της δημοσιότητας οι περιπέτειες των νεαρών Αγιάννηδων, ενός Αλβανού κι ενός Ρουμάνου που έκλεψαν λίγο σαλάμι και λίγες φρυγανιές μην αντέχοντας άλλο την πείνα. Αυτοί, φυσικά, καταδικάστηκαν γιατί η "τυφλή" δικαιοσύνη δεν βλέπει την εξαθλίωση αλλά τις αναπόφευκτες παρενέργειες της. Είχαμε ακόμη την αυτοκτονία του 14χρονου Βούλγαρου κρατούμενου στα κρατητήρια της Δράμας, λίγο πριν την απέλασή του, ο οποίος φυσικά δεν κατηγορείτο για κανένα έγκλημα. Το έγκλημά του είναι ότι καθάριζε τζάμια στα φανάρια των δρόμων! Όμως στην κοινωνία που ζούμε υπάρχει μόνο το γράμμα του νόμου (τους) και του κράτους (τους).

Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί ότι ο κίνδυνος να χάσουν τη ζωή τους ή την αξιοπρέπειά τους οι πολίτες αυτής της χώρας δεν προέρχεται από τους οικονομικούς μετανάστες, από τους Αλβανούς ή τους μικροπωλητές από τη Νιγηρία αλλά από την ίδια την αστυνομία που πρωτοστατεί στο έγκλημα που υποτίθεται πρέπει να πατάξει. Η λεγόμενη ΕΛ.ΑΣ αποτελεί δημόσιο κίνδυνο. Τα ζητήματα διαφθοράς δεν αφορούν στο αστυνομικό δελτίο. Η διαφθορά που απλώνεται παντού είναι πολιτικό και κοινωνικό ζήτημα. Οι λεγόμενοι πνευματικοί άνθρωποι φαίνεται να διαλέγουν επιλεκτικά τις στιγμές που θα αναρωτηθούν για την χαμένη κοινωνική ευαισθησία και αξιοπρέπεια. Σιωπούν επικίνδυνα - σε στιγμές όπως αυτές που ζούμε , κατάφωρης παραβίασης στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων των αλλοδαπών κοριτσιών και κατάχρησης εξουσίας των κατασταλτικών μηχανισμών του κράτους.

Οι πρωτοπόροι εργάτες, οι επαναστάτες σοσιαλιστές και κομμουνιστές πρέπει να αντιδράσουν. Δεν πρέπει να μείνουμε βουβοί στο δράμα που διαδραματίζεται. Η βίαιη εκπόρνευση των μεταναστριών είναι η έσχατη κατάληξη της εκμετάλλευσης που υφίστανται εξαιτίας του ότι είναι αλλοδαπές και γυναίκες. Είναι κοινός τόπος ότι οι οικονομικοί πρόσφυγες είναι το πιο άγρια εκμεταλλευόμενο τμήμα της εργατικής τάξης. Και αν ο εργάτης σήμερα πουλάει την εργατική του δύναμη για να εξασφαλίσει τα προς το ζειν οι αλλοδαπές κοπέλες εξαναγκάζονται να πουλάνε το κορμί και την ψυχή τους. Στην καταπίεση της τάξης έχει προστεθεί γι΄ αυτές τις γυναίκες και η καταπίεση του φύλλου.

Τελειώνοντας αυτό το σημείωμα ας θυμηθούμε τι συνέβαινε πριν λίγους μήνες με την ξενοφοβία και την Αλβανοφοβία. δεν περνούσε ούτε ώρα που να μην ακούσουμε από τα διάφορα ΜΜΕ και τους λογής λογής Αλβανοφάγους για την "εγκληματικότητα των ξένων". Μήπως, λέμε μήπως, είναι καιρός να αρχίσουμε να μετράμε, έστω, την "εγκληματικότητα κατά των ξένων"; Ή μήπως αυτή δεν μας πειράζει και πολύ;

Για να μην υπάρξουν άλλες Ιρίνες πρέπει να πούμε στους σωματεμπόρους και στους αστυνομικούς ΣΤΟΠ. Η Ιρίνα δυστυχώς δεν θα ξαναδεί το Κίεβο ή τη Μόσχα. Η περιπλάνησή της στον κόσμο σταμάτησε πρόωρα, απρόσμενα. Τυπικά αυτή το θέλησε. Είναι όμως έτσι; Κατέβηκε από τη Γη γιατί δεν άντεχε - όπως δεν αντέχουν χιλιάδες κορίτσια στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στη Σαντορίνη - να χειρίζονται κάποια ανθρωποειδή την ψυχή και το σώμα της. Η Ιρίνα, η 20χρονη Ρωσίδα που αυτοκτόνησε, δε θα ξαναδεί ούτε το δήμιό της, τον αφέντη, τον προαγωγό. Και δεν θα δει, ούτε θα μάθει ποτέ, πώς λειτούργησε η ελληνική δικαιοσύνη, που φρόντισε να δώσει ένα ακόμα χτύπημα στη μικρή Ιρένα, και σε κάθε Ιρένα, αθωώνοντας τον προαγωγό της. Οι άλλες κοπέλες κάλυψαν τον προαγωγό. Όπως θα κάνουν και πολλές ακόμα ίσως, με κάποιους άλλους προαγωγούς, είτε είναι πολίτες είτε αστυνομικοί. Αυτές οι κοπέλες δεν είναι "Ιρένες". Είναι ίσως ακόμα πιο φοβισμένες, πιο τρομοκρατημένες, πιο ξένες...

Ας παλέψουμε γι΄ αυτές για ν΄ αποκτήσουν και πάλι την ελευθερία και την αξιοπρέπειά τους. Να παλέψουμε γνωρίζοντας ότι αυτό το σύστημα είναι βρώμικο στο σύνολό του. Δεν γιατρεύεται, δεν καθαρίζεται ούτε εκσυγχρονίζεται. Μονάχα ανατρέπεται...

http://www.politikokafeneio.com/somatemporoi/kopros-abgia.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου