Σελίδες

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Νάτοι πάλι οι Ιαβέρηδες! Νέα Δίκη σε βάρος μου για κακουργήματα




Νάτοι πάλι οι Ιαβέρηδες! Νέα Δίκη σε βάρος μου για
κακουργήματα με παλιά υλικά!

Το Κράτος που περιφρουρεί την
κυριαρχία του χρήματος είναι το Κράτος όπου οι μαστροποί βρίσκονται φύσει και
θέσει στην εξουσία!

Καρλ Μαρξ:
"Καθολική πόρνη και καθολική μαστρωπός" (Χειρόγραφα του 1844).





FREE photo hosting by Fih.gr
Δείτε τι γράφει στο έγγραφο που μου έστειλε
ο κ. Ασπρογέρακας τον Οκτώβρη! Πριν δυο μήνες δηλαδή: «… δεν προκύπτουν
καθόλου ενδείξεις ενοχής σε βάρος του κατηγορουμένου!"
Όταν ξεκίνησε,
όμως, η δίκη στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο με κατηγορούμενη την Ελληνική Δικαιοσύνη
για σειρά κακοδικιών εναντίον μου, ξανάγινα κακούργος. Βαφτίζουν φωτογραφίες
τα «κούκις» κάτι που αποδείχτηκε στα προηγούμενα δικαστήρια όπου αθωώθηκα,
επανέρχονται και πάλι στην κατηγορία για «πρόθεση και από κερδοσκοπία
κατείχε, προμηθεύτηκε, διακίνησε και έθεσε σε κυκλοφορία πορνογραφικό υλικό…»

Ούτε η Τζούλια να ήμουνα η οποία συνάντησε και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και
φυσικά αυτή δεν κάνει διακίνηση πορνογραφικών VIDEO επί αμοιβή και από τα
περίπτερα ακόμα!.. Δεν έχει σημασία που η κατηγορία αυτή έχει
καταρριφθεί 2 φορές από τα δικαστήρια!!! Αυτοί επιμένουν!
Και προσθέτουν 42 … επιπλέον φωτογραφίες από τις αρχικές 7
που έδειξαν στο προηγούμενο δικαστήριο!!! Τώρα θα τις
βρήκαν!!!
Εγώ θα είμαι εκεί. Έχει κανένας
από τους σκευωρούς, αντί για έγγραφα παλιά και απορριπτέα από τα δικά σας
δικαστήρια, τα ούμπαλα να με αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο;


ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ
-


ΕΦΕΔΡΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ


Βήχος
Παναγιώτης



Νάτοι πάλι οι Ιαβέρηδες!
Δίκη σε βάρος μου για κακουργήματα!



Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ…




Καθημερινές ιστορίες δουλεμπορίου (ΙΟΣ
Ελευθεροτυπίας)

FREE photo hosting by Fih.gr

FREE photo hosting by Fih.gr

FREE photo hosting by Fih.gr
Δείτε τι γράφει στο έγγραφο που μου έστειλε ο κ. Ασπρογέρακας τον Οκτώβρη! Πριν δυο μήνες δηλαδή:

«… δεν προκύπτουν καθόλου ενδείξεις ενοχής σε βάρος του κατηγορουμένου!" Όταν ξεκίνησε, όμως, η δίκη στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο με κατηγορούμενη την Ελληνική Δικαιοσύνη για σειρά κακοδικιών εναντίον μου, ξανάγινα κακούργος. Βαφτίζουν φωτογραφίες τα «κούκις» κάτι που αποδείχτηκε στα προηγούμενα δικαστήρια όπου αθωώθηκα, επανέρχονται και πάλι στην κατηγορία για «πρόθεση και από κερδοσκοπία κατείχε, προμηθεύτηκε, διακίνησε και έθεσε σε κυκλοφορία πορνογραφικό υλικό…» Ούτε η Τζούλια να ήμουνα η οποία συνάντησε και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και φυσικά αυτή δεν κάνει διακίνηση πορνογραφικών VIDEO επί αμοιβή και από τα περίπτερα ακόμα!
Προσθέτουν μάλιστα την «παιδική πορνογραφία» μπας και καταφέρουν να με κλείσουν μέσα!
Έψαξαν όλες τις τράπεζες και δεν βρήκαν ούτε 200 ευρώ από το 1980 σε μία μόνο τράπεζα! Τη μάρτυρα που προτείνουν είναι η δικηγόρος η οποία αποκάλυψε ότι το τηλέφωνό της σε μια πορνοσελίδα (που έφτιαξε πιθανότατα η ίδια η ασφάλεια) δε το έβαλα εγώ αλλά μία κοπέλα από το Ηράκλειο η οποία καταδικάστηκε μάλιστα! Τι ψάχνουν τώρα οι Ιαβέρηδες; Πάνε να σταματήσουν τη συνέχιση της δίκης στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο; Με ανύπαρκτα στοιχεία των ανίκανων και επικίνδυνων σκευωρών του κυκλώματος αστυνομία – εισαγγελέων – δικαστών; Θα πληρώσουν την αγωγή ότι και να κάνουν και θα διατεθούν αυτά τα χρήματα για να αποκαλυφθούν ΌΛΟΙ όσοι ενέχονται σ’ αυτή τη σκευωρία και να πάνε φυλακή. Από τους απλούς μπάτσους, την ηγεσία της ΓΑΔΑ και ανώτερους εισαγγελείς. Ούτε οι δικαστές που με δίκαζαν σε προηγούμενα δικαστήρια με τις ίδιες κατηγορίες δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα γέλια τους διαβάζοντας τα... αποδεικτικά" στοιχεία. Κατήγορος από τη μεριά του διεφθαρμένου κράτους δεν ήρθε ποτέ στο δικαστήριο. Μόνο χαρτιά στέλνουν. Κατάφεραν όμως να μου δημιουργήσουν φοβερό άγχος που με έστειλε στο Νοσοκομείο με καρκίνο (!!!) ενώ έκανα και 8 μήνες χημειοθεραπίες!!! Αυτό θα μου το πληρώσουν ότι και αν σκαρφιστούν.
Λοιπόν θα παρουσιαστώ αυτοπροσώπως όπως με καλούν και όπως κάνω από το 1997 που άρχισε αυτή η ιστορία όταν κατήγγειλα έναν αστυνομικό διοικητή για σωματέμπορα. Ο εν λόγω κύριος αθωώθηκε παρά τις μαρτυρίες δεκάδων ανθρώπων με βάση ένα δημοσίευμα της Espreso μετά την προσαγωγή μου στη ΓΑΔΑ και την κατάσχεση του σκληρού μου δίσκου 5 μέρες πριν γίνει η δίκη του διοικητή στη Σύρο και αφού είχαν υπάρξει πολλές αναβολές. Αυτού του κυρίου δεν έψαξαν ποτέ τους τραπεζικούς λογαριασμούς. Έχει πλάτες ο κύριος αλλά εγώ έχω το δίκιο. Μην κάνουν όνειρα. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Όσο διεφθαρμένη κι αν είναι η ελληνική δικαιοσύνη υπάρχουν και έντιμοι δικαστές και το έχουν αποδείξει. Εγώ θα είμαι εκεί. Εχει κανένας από τους σκευωρούς τα ούμπαλα να με αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο;

ΤΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ!!!

Σε προηγούμενο άρθρο μου είχα γράψει:

Ο Εισαγγελέας Εφετών Δημήτριος Γ. Ασπρογέρακας μετά από τρεις αθωώσεις μου στα δικαστήρια και τους Ανακριτές, αποφάνθηκε πως «για αποφυγή ασκόπων επαναλήψεων, πρέπει να μη γίνει κατηγορία για μαστροπεία σε βάρος του κατηγορούμενου Παναγιώτη Βήχου»! Αναφέρει μάλιστα ότι «…ο ισχυρισμός του δεν ανατρέπεται από τα στοιχεία της δικογραφίας… δεν προκύπτουν καθόλου ενδείξεις ενοχής σε βάρος του κατηγορουμένου»! Όμως η περιπέτειά μου που πλησιάζει τα 14 χρόνια(!!!) δεν τελειώνει ούτε τώρα!!! Στις 16 Φεβρουαρίου 2011 ΔΙΚΑΖΟΜΑΙ αυτή τη φορά με την κατηγορία της… πορνογραφίας ανηλίκων!!! Ούτε ο Σύλβιο Μπερλουσκόνι να ήμουνα! Αυτά που συμβαίνουν αλλά δε μας λυγίζουν δεν πρόκειται για κάποιες "εξαιρέσεις", για "μεμονωμένες περιπτώσεις" κάποιων μπάτσων ή εισαγγελέων. Το κακό βρίσκεται στον ίδιο τον ταξικό - ιστορικό χαρακτήρα της εξουσίας του κεφαλαίου: μιας εξουσίας που ελέγχει ζωές και κορμιά, σήμερα σε πορνεία, αύριο σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Ελπίδα για ζωή υπάρχει μόνο στην προοπτική της καθολικής απελευθέρωσης απ΄ την αρπάγη αυτού "του πιο παγερού απ΄ όλα τα τέρατα".

Μόλις μου ήρθε επιστολή από τη Διεύθυνση Αστ. Αθηνών, αστυν. Τμήμα Καλλιθέας, Λασκαρίδου 44, Καλλιθέα.

Κι ενώ περίμενα να είναι η καθαρογραμμένη νέα δίωξη για κακουργήματα από το πρόεδρο Πρωτοδικών ο οποίος έγραφε ότι δεν πείστηκε για την αθωότητα μου και ότι υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις ενοχής εναντίον μου, ενώ ότι η εισαγγελική πρόταση προς το Συμβούλιο Πρωτοδικών έλεγε ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΝΟΧΗΣ ΜΟΥ, μου ήρθε τελικά ένα έγγραφο το οποίο λέει ότι αποσύρεται η κατηγορία για την πράξη της μαστροπείας «για την αποφυγή ασκόπων επαναλήψεων, πρέπει να μη γίνει κατηγορία σε βάρος του κατηγορουμένου Παναγιώτη Βήχου…. Για την πράξη της μαστροπείας, αρθρ 349& α, γ, …..

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Αποφαίνεται να μην γίνει κατηγορία σε βάρος του κατηγορουμένου Παναγιώτη Βήχου….

Κρίθηκε και αποφασίστηκε στην Αθήνα στις 14 Οκτωβρίου 2010 και καταχωρήθηκε στην Αθήνα στις 15 Οκτωβρίου 2010».

Ούτε γάτα ούτε ζημιά λοιπόν, για την κατηγορία της πράξης της μαστροπείας, αφού με διέσυραν, με ταλαιπώρησαν, με αρρώστησαν, μου δημιούργησαν πρόβλημα με τη δουλειά μου κλπ.

Ε, λοιπόν ΌΧΙ κύριοι. Πρώτον εξακολουθείτε να λέτε ψέματα ότι εγώ έφτιαξα τις τρεις πορνοσελίδες και δεύτερον ότι ισχυρίζομαι ότι το έπραξα αυτό για να αποκαλύψω τους παιδεραστές, που θα ανταποκρίνονταν στην πρόσκληση»!!! Πότε τα ισχυρίστηκα εγώ αυτά; Ενώπιον ποιού Ανακριτή; Αυτές είναι δουλειές της ΓΑΔΑ και το έχω καταγγείλει από την πρώτη στιγμή.

Και όλα αυτά που με κατηγορούσατε ότι έβγαζα χρήματα με όργια σε γήπεδα ενώ δε βρήκατε ΤΙΠΟΤΑ στο μοναδικό βιβλιάριο που έχω και δηλώσατε ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ από το 2000;

Θα πείτε τώρα άστους και ηρέμησε αφού σε αφήσανε ήσυχο! Αμ, δε! Στις 16 Φεβρουαρίου δικάζομαι με απευθείας κλήση για το κακούργημα ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ!!! Έχω πει ότι στόχος τους είναι να μπλοκάρουν το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο στο οποίο έχω καταφύγει. Και οι πόρνοι της εξουσίας κατηγορούν εμένα επειδή είχα το «θράσος» να καταγγείλω ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και όχι με γελοιότητες όπως αυτές που χρησιμοποιούνται εναντίον μου ένα ανώτερο αξιωματικό της αστυνομίας που 350 μάρτυρες βεβαίωσαν το αξιόπιστο της καταγγελίας μου. Πάμε για τα 14 χρόνια με αυτή την ιστορία και οι Ιαβέρηδες ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ! Εξάλλου θέλουν να με εξοντώσουν όχι μόνο βιολογικά αλλά και πολιτικά! Όμως ξέρουν ότι στο τέλος ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. Όλοι όσοι στήνουν συνεχόμενες σκευωρίες και προσπαθούν να με στείλουν στη φυλακή όχι για αυτό που πραγματικά είμαι, αλλά γι’ αυτό που οι δικοί τους άνθρωποι είναι, και τους καλύπτουν, τους αθωώνουν, τους δίνουν αξιώματα, δεν ψάχνουν τους λογαριασμούς τους και τους επιβραβεύουν!

Στις 16 Φεβρουαρίου λοιπόν τα ξαναλέμε και αν έχει κάποιος από τους σκευωρούς – όποια θέση κι αν κατέχει – το θάρρος ας έρθει ο ίδιος στο δικαστήριο όπου δικάζομαι σαν κακούργος. Να με κατηγορήσει πρόσωπο με πρόσωπο. Γιατί μέχρι τώρα με χαρτιά έχω να κάνω.

Δείτε το έγγραφο που μου ήρθε σήμερα: 25/10/2010

FREE photo hosting by Fih.gr

FREE photo hosting by Fih.gr

FREE photo hosting by Fih.gr

FREE photo hosting by Fih.gr

14 Χρόνια χολέρας! Υπάρχει κανένας αδιάφθορος να με απαλλάξει από το μαρτύριο; Χωρίς ανταλλάγματα την απόσυρση της αγωγής μου εναντίον του Ελληνικού Δημοσίου; Ερώτηση για αυτούς που καταλαβαίνουν.

18 Δεκεμβρίου 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου