Σάββατο, 7 Μαΐου 2011

Ένα ρεπορτάζ και μια αποκάλυψη που στοιχίζει διώξεις 11 χρόνων!Ένα ρεπορτάζ και μια αποκάλυψη που στοιχίζει διώξεις 11 χρόνων και ενδεχομένως Προφυλάκιση χωρίς Δίκη πια!!!

Ποιος έχει την αφέλεια να πιστεύει ότι
μπορούν να εξαρθρωθούν τα κυκλώματα εισαγωγής και εκμετάλλευσης γυναικών από
την αστυνομία, τον κύριο ένοχο στα "ροζ σκάνδαλα"; Προαγωγοί, εκβιαστές,
κακοποιοί και έμποροι ναρκωτικών συνεργάζονται με αστυνομικούς για να
εξασφαλίσουν προστασία με το αζημίωτο φυσικά. Δικαστές, Εισαγγελείς και το
ίδιο το Κράτος στοχοποιεί όχι τους Σωματέμπορους αλλά όσους αγωνίζονται
εναντίον του με βαρύ προσωπικό κόστος. Το έχω βιώσει στο πετσί μου και ίσως
αυτό είναι το τελευταίο άρθρο που γράφω στο ΠΚ αν ο Ανακριτής διατάξει την
προφυλάκισή μου, αφού τα δικαστήρια με αθώωσαν από τις ΊΔΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ που
τώρα μετατράπηκαν από τους σκευωρούς σε κακουργήματα! Υπάρχει κάποιος
αδιάφθορος να βάλει το νυστέρι;

ΒΗΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Η ιστορία μας – που δεν τελειώνει εδώ – άρχισε με το εξής Ρεπορτάζ-Καταγγελία http://politikokafeneio.com/somatemporoi/somatemporoi.htm

Ας παρακολουθήσουμε τη συνέχεια.

Όχι στις διώξεις σε βάρος του αριστερού τύπου. Mε αυτό τον τίτλο ο Σύλλογος Yπαλλήλων Bιβλιου – Xάρτου Aττικής με ανακοίνωσή του ζητάει να σταματήσει η δίωξη σε βάρος της Nέας Προοπτικής και του δημοσιογράφου Π. Bήχου και του εκδότη της εφημερίδας Θ. Kουτσουμπού.

Tην Δευτέρα 29/10/2001 δικάζεται στο A’ Tριμελές Πλημμελειοδικείο η εφημερίδα του EEK (Tροτσκιστές) NEA ΠPOOΠTIKH με τις κατηγορίες της συκοφαντικής δυσφήμισης, εξύβρισης και ηθικής αυτουργίας.

Συγκεκριμένα τον Σεπτέμβρη του 1998 με ενυπόγραφο άρθρο της εφημερίδας καταγγέλθηκε η ύπαρξη κυκλωμάτων σωματεμπορίας στη Σαντορίνη.

Ύστερα από λίγες μέρες ξέσπασε ένα τρομερό σκάνδαλο σε όλη την Eλλάδα καθώς στη μια μετά την άλλη περιοχή αποκαλύπτονταν κυκλώματα εμπορίας γυναικών κυρίως από την Aνατολική Eυρώπη. Όλα τα μέσα ενημέρωσης, τηλεοράσεις και εφημερίδες δημοσίευαν ανάλογες περιπτώσεις. H περίπτωση της Σαντορίνης πήρε μεγάλη δημοσιότητα εξ αιτίας της παρουσίας του δημοσιογράφου της Nέας Προοπτικής στην εκπομπή του M.Tριανταφυλλόπουλου.

O διοικητής του αστυνομικού τμήματος Σαντορίνης, M. Γ. υπέβαλε μήνυση κατά του συντάκτη του άρθρου και του υπεύθυνου της εφημερίδας, απαιτώντας αποζημίωση 200 εκατομμυρίων. Eίναι φανερό ότι η καταδίκη της εφημερίδας θα σημάνει ουσιαστικά και το σταμάτημα της έκδοσής της…

Η Aστυνομία και αυτή πρέπει να κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τα φαινόμενα της σωματεμπορίας, εμπλοκής στα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών, χρηματισμού, εκβιασμών, διακίνησης πλαστών εγγράφων και τόσα άλλα που την ταλανίζουν.

Eίναι απίστευτο, αλλά όμως είναι αληθινό: η Aστυνομία αποτελεί την κατηγορία εκείνη του πληθυσμού με τα μεγαλύτερα, κατ’ αναλογία, ποσοστά εγκληματικότητας (στοιχεία του Yπ. Δημοσιας Tάξης) Eκεί πρέπει να αναζητηθούν οι ένοχοι».

Mε ανακοίνωσή της η Aγωνιστική Tαξική Eνότητα Mουσικών είχε καταγγείλει τα εξής:

«”OI AΣTYNOMIKOI EΓINAN MAΣTPΩΠOI H OI MAΣTPΩΠOI EΓINAN AΣTYNOMIKOI;”

«Oχι το ερώτημα δεν το κάνουμε εμείς. Tο έθεσε η θεωρούμενη ως συντηρητική εφημερίδα "Kαθημερινή" στο φύλλο της 27 Oκτώβρη 1998. Hταν τότε που κάθε μέρα που περνούσε και μια νέα περίπτωση ανάμιξης αστυνομικού σε υποθέσεις μαστροπείας έβγαινε στο φως της δημοσιότητας. H πρώτη όμως περίπτωση που βγήκε στο φως ήταν η περίπτωση των σωματεμπόρων στην Σαντορίνη οι οποίοι με την κάλυψη του διοικητή της αστυνομίας εκμεταλλεύονταν ή πουλούσαν αλλοδαπές χορεύτριες που ήρθαν στην πατρίδα μας για να εργαστούν. H NEA ΠPOOΠTIKH σε εκτενές και στοιχειοθετημένο ρεπορτάζ που έκανε ο συνάδελφος Παναγιώτης Bήχος αποκάλυψε τα κυκλώματα σωματεμπορίας και υπέδειξε τους ενόχους. Θα περίμενε κανείς να υπάρξει άμεση επέμβαση των ταγών του νόμου και να γίνει έρευνα για τα καταγγελλόμενα. H παρέμβαση έγινε αλλά πολύ καθυστερημένα ώστε οι ένοχοι να προλάβουν να πάρουν άνετα τα μέτρα τους. Oι κύριοι μάρτυρες που ήταν οι ίδιες οι κοπέλες που κατήγγειλαν στη Nέα Προοπτική τους σωματέμπορους απελάθηκαν στην Oυκρανία. Kαι τότε αντί να λουφάξουν ζήτησαν και τα ρέστα. O διοικητής που κατά την άποψη του εισαγγελέα και του ανακριτή δεν έκανε καλά τη δουλιά του και γι' αυτό θα δικαστεί για παράβαση καθήκοντος παρέα με ορισμένους από τους μάρτυρες του, που παραπέμπονται για μαστροπεία, στις 15 Mάη του 2002, έκανε μήνυση στον σ. Π. Bήχο και τον υπεύθυνο της Nέας Προοπτικής, Θ. Kουτσουμπό, απαιτώντας για αποζημίωση το εξωφρενικό ποσό των 200 εκατομμυρίων δραχμών!

Eμείς οι μουσικοί, οι οποίοι καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες των εναγκαλισμών των φρουρών του κράτους, του νόμου και της ατομικής ιδιοκτησίας με το κράτος της "νύχτας", το νόμο της Mαφίας και την ατομική ιδιοκτησία δυστυχισμένων θηλικών υπάρξεων από τις ανατολικές κυρίως χώρες, στεκόμαστε αλληλέγγυοι με τους δικαζόμενους Π. Bήχο και Θ. Kουτσουμπό και απαιτούμε να τιμωρηθούν οι πραγματικά υπεύθυνοι και όχι αυτοί που τους καταγγέλουν.

Παράλληλα δηλώνουμε ότι οι περιπτώσεις σαν κι αυτές που κατήγγειλε το δημοσίευμα που έκανα στη Nέα Προοπτική δεν αποτελούν "μεμονωμένες περιπτώσεις" κάποιων διευθαρμένων αστυνομικών. Tο κακό βρίσκεται στον ίδιο τον ταξικό - ιστορικό χαρακτήρα της εξουσίας του κεφαλαίου: μιας βιοεξουσίας που ελέγχει ζωές και κορμιά, σήμερα σε πορνεία, αύριο ίσως σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Eλπίδα για ζωή και δικαίωση υπάρχει μόνο στην προοπτική της καθολικής απελευθέρωσης από την αρπάγη αυτής της βρώμικης εξουσίας, από αυτό το κράτος που περιφρουρεί την κυριαρχία του χρήματος, από αυτό το κράτος όπου, όπως έγραψε και ο Παν. Βήχος, οι μαστροποί βρίσκονται φύσει και θέσει στην εξουσία!».

Τη συνέχεια την γνωρίζετε. Αθωώθηκε τόσο ο Διοικητής ΑΘΩΟΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑΣ!!! - ΑΘΩΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ HTAN Η ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ! - 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ: ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ - Στις 24 Σεπτεμβρίου 2004 δικάζεται η NEA ΠPOOΠTIKH

Αθωώθηκα κι εγώ και η ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ που είχε δημοσιεύσει την καταγγελία μου. ΑΘΩΟΙ! ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟ «ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ»! ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΕΣ

Όμως η ιστορία δεν τελειώνει ούτε εδώ. Το 2007 ξανάρχισαν τα …όργανα. «Στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας καλείται να δικαστεί στις 7 Γενάρη ο Παναγιώτης Βήχος κατηγορούμενος ότι «με περισσότερες από μια πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ιδίου εγκλήματος, από κερδοσκοπία επιχείρησε να διευκολύνει έστω και συγκαλυμμένα με τη μετάδοση ηλεκτρονικών μηνυμάτων ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο την ασέλγεια με ανηλίκους»!

Οργανώσεις και εφημερίδες γράφουν τότε: Ανακοίνωση οργανώσεων για την δίκη του Π. Βήχου - ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΗΧΟ

- Οι Ιαβέρηδες της ΓΑΔΑ συνεχίζουν ακάθεκτοι το «έργο»τους

Δείτε εδώ και μία συζήτηση στο Φόρουμ του ΠΚ ΑΘΩΟΙ ΟΙ ΜΑΣΤΡΟΠΟΙ, Ο ΒΗΧΟΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΝΕΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ

Σε δίκη ο Παναγιώτης Βήχος - Ο ΠΑΝ. ΒΗΧΟΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΝΕΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ

Τελικά ΑΘΩΩΘΗΚΑ από τις βρώμικες κατηγορίες και τις σκευωρίες της ασφάλειας.

«(ΑΘΩΟΣ Ο ΒΗΧΟΣ! ΕΝΟΧΟΙ ΟΙ ΣΚΕΥΩΡΟΙ)

Αθωώθηκε χθες στο Μονομελές ο Παναγιώτης Βήχος, που δικαζόταν με τη στημένη κατηγορία της «από κερδοσκοπία επιχείρησε να διευκολύνει έστω και συγκαλυμμένα με τη μετάδοση ηλεκτρονικών μηνυμάτων ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο την ασέλγεια με ανηλίκους...». Το Φεμινιστικό Κέντρο Αθήνας δηλώνει ότι σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση συνέχισης του βρόμικου αυτού πολέμου, θα βρίσκεται, όπως έχει κάνει από την αρχή, στο πλευρό του Παν. Βήχου.

ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ως γνωστόν είχε καταγγείλει κυκλώματα καταναγκαστικής πορνείας στη Σαντορίνη το 1998, στις αρμόδιες αρχές και δια του τύπου, από την εφημερίδα «Νέα Προοπτική». Οι διώξεις των κατηγορουμένων για μαστροπεία και των αστυνομικών που κατηγορούντο για συνέργεια κατέληξαν στην εξοργιστική απόφαση της αθώωσης όλων, το 2003, αφού είχαν προηγηθεί αναβολές επί αναβολών. Στο μεταξύ κάποιοι άγνωστοι παρακρατικοί μηχανισμοί είχαν στήσει μια προβοκάτσια με αποτέλεσμα να προσαχθεί στη Γενική Ασφάλεια το Νοέμβρη του 2002 και να κατασχεθεί ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή του, με σχετικές κατηγορίες, για την τρομοκράτησή του. Μετά τη δίκη και την αθώωση, δεν ξαναενοχλήθηκε. Και όμως, το Νοέμβρη του 2007 παραπέμπεται με κλητήριο θέσπισμα να δικαστεί στις 7 Ιανουαρίου, με την προαναφερόμενη κατηγορία.

Το Σεπτέμβρη του 2004 αθωώθηκε ο ίδιος όπως και η εφημερίδα σε δίκη με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης, που είχε ανακινήσει ο κατηγορούμενος και στο μεταξύ αθωωθείς διοικητής του αστυνομικού τμήματος Σαντορίνης, κ. Μαντούσης.

Η αλληλεγγύη που εκφράστηκε σε όλη τη μακρά διάρκεια αυτών των δικών, από τις γυναικείες και φεμινιστικές οργανώσεις που μάχονται εναντίον της καταναγκαστικής πορνείας αλλοδαπών γυναικών καθώς και από πολιτικές οργανώσεις της αριστεράς, ήταν παρούσα και στο χθεσινό δικαστήριο.

Συγκεκριμένα, υπήρξαν ανακοινώσεις και συμμετοχή στο δικαστήριο, από τις φεμινιστικές οργανώσεις: Φεμινιστικό Κέντρο Αθήνας, Ομάδα Γυναικών Θεσσαλονίκης, ΚΕΔΕ-Κέντρο Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη και την Παγκόσμια Πορεία Γυναικών (Ελληνικό Δίκτυο).

Επίσης, υπήρξε κοινή ανακοίνωση αλληλεγγύης και συμμετοχή από: Τμήμα Δικαιωμάτων Συνασπισμού, Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, Ανανεωτική Κομμουνιστική Οικολογική Αριστερά, ΟΚΔΕ (Σπάρτακος), Κόντρα, Κομμουνιστικός Σύνδεσμος Εργατική Εξουσία, Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα (ΕΕΚ), ΕΚΚΕ, Κομμουνιστική Ανανέωση, Κόκκινο, Νέο Αριστερό Ρεύμα, Μέτωπο Ριζοσπαστικής Αριστεράς, ΟΚΔΕ (Εργατική Πάλη), Κίνηση για την Ανασύνταξη του ΚΚΕ, Μαρξιστική τάση-Εφημερίδα Μαρξιστική Φωνή.

Στη δίκη κατέθεσαν ως μάρτυρες:

• Ο Αντώνης Φουντούρης, τεχνικός ειδικευμένος στους υπολογιστές (ο οποίος ήρθε ειδικά από την Κρήτη παρά το ότι αντιμετώπιζε ένα τρομερό πρόβλημα υγείας της συζύγου του)

• Κώστας Αβραμίδης, τεχνικός υπολογιστών
• Θόδωρος Κουτσουμπός, υπεύθυνος έκδοσης της Νέας Προοπτικής,
• Γιάννης Μπανιάς, στέλεχος της ΑΚΟΑ και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
• Σίσσυ Βωβού, εκπρόσωπος του Φεμινιστικού Κέντρου Αθήνας
• Παναγιώτης Δημητράς, εκπρόσωπος του Εθνικού Παρατηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι

Παραβρέθηκε αλλά δεν έγινε δυνατόν να καταθέσει ως μάρτυρας, ο Κώστας Γεωργόπουλος, πρόεδρος του Πανελληνίου Μουσικού Συλλόγου και σύντροφοι από την εφημερίδα ΚΟΝΤΡΑ.

Μετά την αποκάλυψη από τους δύο πρώτους μάρτυρες της ανεπάρκειας και ασάφειας των ηλεκτρονικών στοιχείων και της δυνατότητας παραχάραξης που υπάρχει, κατέθεσαν οι άλλοι μάρτυρες επικεντρώνοντας στην προσωπικότητα του Βήχου και στο ζήτημα της αρχικής δίωξης με στόχο την τρομοκράτησή του λόγω της σοβαρότητας των καταγγελιών που εκείνος μαζί και με την Αθηνά Βήχου είχαν κάνει.

Το Φεμινιστικό Κέντρο Αθήνας δηλώνει ότι σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση συνέχισης του βρόμικου αυτού πολέμου, θα βρίσκεται, όπως έχει κάνει από την αρχή, στο πλευρό του Παν. Βήχου.

ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ

Το Πολιτικό Καφενείο έγραψε τότε:

ΑΘΩΟΣ Ο ΒΗΧΟΣ! ΕΝΟΧΟΙ ΟΙ ΣΚΕΥΩΡΟΙ

Αθώος πανηγυρικά ο σ. Παν. Βήχος. Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα από συντρόφους, φίλους και μέλη του Πολιτικού Καφενείου αλλά και του Athens Indymedia δόθηκε μια μάχη απέναντι σε μια βρώμικη και ύπουλη σκευωρία.

Σαν μάρτυρες υπεράσπισης κατέθεσαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπανιάς, ο Κώστας Αβραμίδης, η Σίσση Βωβού (από το Φεμινιστικό Κέντρο Αθήνας), ο Θόδωρος Κουτσουμπός (από τη ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ), ο Παναγιώτης Δημητράς (από την ΕΠΣΕ), ο Κώστας Γεωργόπουλος (Πρόεδρος του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου), ενώ δεν έδωσαν χρόνο να καταθέσει ο Πέτρος Γιώτης (από την ΚΟΝΤΡΑ), ο Θόδωρος Βουρεκάς (από τους Εκπαιδευτικούς) κ.ά.

Εντύπωση προκάλεσε η εμφάνιση και κατάθεση του Αντώνη Φουντούρη, που ήρθε από το Ηράκλειο της Κρήτης, την ώρα που η σύζυγός του είναι βαριά άρρωστη, στην εντατική.

Ολοι οι μάρτυρες καθώς και ο σ. Παν. Βήχος, κονιορτοποίησαν το κατηγορητήριο της Ασφάλειας και κόλλησαν στον τοίχο τους σκευωρούς ασφαλίτες. Εισαγγελέας και πρόεδρος του δικαστηρίου αποφάνθηκαν: ΑΘΩΟΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΗΧΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!

Όλη η οικογένεια του σ. Βήχου ήταν στο πλευρό του, όπως επίσης σύντροφοι από το Τμήμα Δικαιωμάτων Συνασπισμού, το Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, την Ανανεωτική Κομμουνιστική Οικολογική Αριστερά, την ΟΚΔΕ (Σπάρτακος), Κόντρα, Κομμουνιστικός Σύνδεσμος Εργατική Εξουσία, Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα, EKKE, Κομμουνιστική Ανανέωση, Κόκκινο, Κίνηση για Ανασύνταξη του ΚΚΕ 1918-55, Μαρξιστικη Τάση- εφημερίδα "Μαρξιστική φωνή", ΟΚΔΕ, ΝΕΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ, ΜΕΤΩΠΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (ΜΕΡΑ)

Η συνέχεια τώρα στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια, όπου θα πέσουν κεφάλια!

Χειροκροτήματα, φιλιά και αγγαλιές μέσα στο δικαστήριο και στη συνέχεια μία μπύρα σε παρακείμενο μαγαζάκι από γυναίκες του Φεμινιστικού Κέντρου Αθήνας και μελών του ΠΚ.

ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

ΑΘΩΩΘΗΚΕ Ο ΠΑΝ. ΒΗΧΟΣ

Όμως η ιστορία δεν τελειώνει ούτε εδώ!!!

Καινούργια κακουργηματική δίωξη εναντίον μου για «την πράξη της πορνογραφίας ανηλίκων!!!

Σύντροφοι

Υπάρχει το ενδεχόμενο, την ερχόμενη Πέμπτη 5 Μαρτίου, ένα χρόνο και δύο μήνες σχεδόν μετά την τελευταία αθώωσή μου από το δικαστήριο, μετά την άθλια σκευωρία της Ασφάλειας, να προφυλακισθώ!!! Βλέποντας, τα λομόγια της εξουσίας, ότι τα δικαστήρια δε με καταδικάζουν άλλαξαν τακτική. Με καλούν σε απολογία «για την πράξη της πορνογραφίας ανηλίκων, μετά από αυτεπάγγελτη δίωξη», ώστε ο Ανακριτής να διατάξει την προφυλάκισή μου χωρίς δίκη!!! Το ακούτε; Πορνογραφία ανηλίκων εγώ, και ποιος ξέρει τι άλλο αφού μου έχουν φορτώσει όλο τον ποινικό κώδικα περί κακουργημάτων!!! Είναι γελασμένοι αν νομίζουν πώς θα με τρομάξουν. Θα τους νικήσω και αυτή τη φορά. Γιατί τώρα είμαι ακόμα πιο θυμωμένος και περισσότερο αποφασισμένος να ξεσκεπάσω την απίστευτη εκδικητικότητά τους εναντίον μου. Περισσότερα για την υπόθεση ΕΔΩ: ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΠΕΡΙ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑΣ - Σε δίκη ο Παναγιώτης Βήχος - ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΟΙ

Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα. ΈΚΤΑΚΤΟ: Καινούργια αυτεπάγγελτη κακουργηματική δίωξη εναντίων μου!!!

Καλούμαι την Πέμπτη το πρωί να καταθέσω στον Ανακριτή. Το εξωφρενικό είναι ότι αυτά τα έξι χρόνια δε με έχει καλέσει κανένας Ανακριτής να καταθέσω! Αυτό γίνεται τώρα αφού αθωώθηκα δύο φορές για την ίδια υπόθεση. Αυτή τη φορά με κατηγορούν για σωρεία κακουργηματικές πράξεις. ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΚΕΥΩΡΙΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ, ΚΡΑΤΟΥΣ;

Ίσως αυτό μου το ενημερωτικό κείμενο να είναι το τελευταίο! Ίσως την Πέμπτη το μεσημέρι να με πάνε στις Φυλακές!

Σύντροφος Επισκέπτης μου έγραψε στο Φόρουμ του ΠΚ.

«Βήχο,

είσαι αθώος και δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα. Και το ξέρουν καλά. Η όλη ιστορία γίνεται για να σου σπάσουν τα νεύρα, γιατί τα όργανα του αστικού κράτους γνωρίζουν καλά ότι οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες και ότι ένας άνθρωπος μόνος του δύσκολα τις υπομένει.

Μην ανησυχείς (όσο αυτό είναι δυνατόν) και κοίτα να ηρεμήσεις (επίσης όσο είναι δυνατόν). Κι αν σε προφυλακίσουν προσπάθησε να αντέξεις. Μην τους κάνεις τη χάρη. Όταν θα πας στον εισαγγελέα να είσαι ήρεμος, συγκρατημένος και ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟΣ. Μην αρχίσεις μαρξιστική διαφώτιση στον εισαγγελέα. Κατά πάσα πιθανότητα ο συγκεκριμένος δεν γνωρίζει τίποτα για την υπόθεσή σου, δεν είναι μέσα στο κόλπο του μπάτσου-νταβατζή, στα μάτια του είσαι μόνο ένα όνομα με μια κατηγορία. Κατά πάσα πιθανότητα δεν γνωρίζει την ιστορία. Φρόντισε να έχεις μαζί σου ΤΙΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ των δικαστηρίων, αποδείξεις για την προσφυγή σου στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, καθώς και κάποια στοιχεία που να δείχνουν ότι η πηγή των προβλημάτων σου είναι το ξεσκέπασμα του κυκλώματος. Μην τον βομβαρδίσεις με ιδεολογία, ούτε και με στοιχεία. Προσπάθησε να του δώσεις να καταλάβει. Μην πας εκεί προκατειλημμένος αρνητικά.

Να πας εκεί θεωρώντας τον ανακριτή ως ουδέτερο, ως υπάλληλο-διεκπεραιωτή μιας γραφειοκρατική δουλειάς. Ακόμα κι αν από τη συμπεριφορά του καταλάβεις πως είναι "στο κόλπο", μην παρασυρθείς και μην συμπεριφερθείς παρανοϊκά. Θυμήσου πως ό,τι κι αν παίζει από πίσω, είσαι αθώος και αυτό δεν αλλάζει.

Παρά τις μεγάλες πολιτικές μας διαφορές είμαστε μαζί σου.

Βάστα γερά!»

Του απάντησα ως εξής: «Οι συμβουλές του σ. Επισκέπτη, λίγο πιο πάνω είναι πέρα για πέρα σωστές. Συμβουλές ενός έμπειρου συντρόφου που τον ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά. Ακριβώς αυτή τη στάση θα κρατήσω και θα προσπαθήσω να τους αποδείξω με λίγα λόγια και με τα ανάλογα έγγραφα ότι η περίπτωσή μου είναι καραμπινάτη σκευωρία.

Οι αθωωτικές αποφάσεις, το έγγραφο του ΟΤΕ που αποδεικνύει ότι η ΓΑΔΑ ήξερε ότι δεν ήμουν εγώ αυτός που άφησε αποτύπωμα στο πορνοσάιτ και σκοπός τους ήταν από τη μία να χρησιμοποιηθεί αυτή η έφοδος και το τρισέλιδο της Εσπρέσσο που ακολούθησε σαν υπερασπιστικό χαρτί στο διοικητή που είχα καταγγείλει σα Σωματέμπορο – πράγμα που έγινε – γι’ αυτό εισέβαλλαν σπίτι μου 5 ημέρες πριν τη δίκη του μπάτσου. Δεύτερον για να μου στήσουν σκευωρία για την πολιτική μου δράση.

Ήδη επιταχύνονται οι διαδικασίες για τη δίκη της Ελλάδας στο Ευρωδικαστήριο για τις ταλαιπωρίες που υποβάλλομαι.

Πρέπει να αναφέρω ότι μέσα στο βρώμικο κύκλωμα της δικαιοσύνης υπάρχουν και δικαστές ή εισαγγελείς και Ανακριτές που κάνουν έντιμα τη δουλειά τους. Απόδειξη οι αθωώσεις μου και η παραπομπή με βούλευμα εισαγγελέα – Ανακριτή του διοικητή με την κατηγορία της Σωματεμπορίας. Υπάρχουν οι καταθέσεις ενός αστυνομικού από το αστυνομικό τμήμα που υπηρετούσε ο διοικητής που επιβεβαίωναν τις καταγγελίες μου. Ένας παπάς (!) ένας δικαστικός κλητήρας, απλοί κάτοικοι του νησιού, 350 υπογραφές από ένα και μόνο χωριό κλπ.
Όλοι αυτοί όπως και ο πρόεδρος που με αθώωσε στην πρώτη δίκη και μου είπε ότι η διαδικασία αθώωσης του διοικητή και η απόφαση αθώωσής του είναι διάτρητη! Όλους αυτούς τους ευχαριστώ. Ήταν τίμιοι κι ας υπηρετούν ένα άτιμο σύστημα. Δε τους βάζω όλους στην ίδια κατηγορία.

Όπως και νάχει, όμως, την τιμή και αξιοπρέπειά μου θα την υπερασπιστώ όπως κι αν χρειαστεί. Κανένα κάθαρμα του Κράτους δε μπορεί να σπιλώσει έναν Κομμουνιστή. Μαζί μου είναι και σωματεία Καλλιτεχνών, οργανώσεις και Έλληνες από το εξωτερικό! Είναι οι σύντροφοι και οι φίλοι του Πολιτικού Καφενείου που και αυτό έχουν επιχειρήσει όχι λίγες φορές να το κλείσουν. Υπάρχουν κάθε λίγο πιέσεις στους κατόχους των Σέρβερ που μας «φιλοξενούν» με αποτέλεσμα κάθε λίγο να…μετακομίζουμε!

Είμαι ψύχραιμος αν και οργισμένος. Και φυλακή να με κλείσουν το ΠΚ θα μείνει ανοιχτό. Η ψυχή μου και η σκέψη μου θα παραμείνει ελεύθερη. Όπως είναι από τότε που κατάλαβα τον εαυτό μου.

Σας ευχαριστώ όλους. Είσαστε υπέροχοι και αυτό με κάνει πολύ δυνατό. Αν δε με προδώσει η υγεία μου θα είμαι παρών από όποιο μετερίζι.

Σύντροφοί μου».

Άλλος σύντροφος, ο ΝΤΑΝΤΟΝ συμπλήρωσε: «ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ - ΑΥΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΗΧΟΥ

Οι ¨συμβουλές ¨ του επισκέπτη είναι πιστεύω σωστές¨.

¨Όταν θα πας στον εισαγγελέα να είσαι ήρεμος, συγκρατημένος και ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟΣ. Μην αρχίσεις μαρξιστική διαφώτιση στον εισαγγελέα. Κατά πάσα πιθανότητα ο συγκεκριμένος δεν γνωρίζει τίποτα για την υπόθεσή σου, δεν είναι μέσα στο κόλπο του μπάτσου-νταβατζή, στα μάτια του είσαι μόνο ένα όνομα με μια κατηγορία. Κατά πάσα πιθανότητα δεν γνωρίζει την ιστορία. Φρόντισε να έχεις μαζί σου ΤΙΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ των δικαστηρίων, αποδείξεις για την προσφυγή σου στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, καθώς και κάποια στοιχεία που να δείχνουν ότι η πηγή των προβλημάτων σου είναι το ξεσκέπασμα του κυκλώματος. Μην τον βομβαρδίσεις με ιδεολογία, ούτε και με στοιχεία. Προσπάθησε να του δώσεις να καταλάβει. Μην πας εκεί προκατειλημμένος αρνητικά.

Να πας εκεί θεωρώντας τον ανακριτή ως ουδέτερο, ως υπάλληλο-διεκπεραιωτή μιας γραφειοκρατική δουλειάς. Ακόμα κι αν από τη συμπεριφορά του καταλάβεις πως είναι "στο κόλπο", μην παρασυρθείς και μην συμπεριφερθείς παρανοϊκά. Θυμήσου πως ό,τι κι αν παίζει από πίσω, είσαι αθώος και αυτό δεν αλλάζει….¨

Συμπληρωματικά θα έλεγα ότι χρειάζεσαι ¨καλό δικηγόρο¨. Θα πρέπει να εξεταστεί και η περίπτωση για μήνυση για ¨ψευδή καταμήνυση ¨ , ¨αγωγή κακοδικίας¨ και όποιες άλλες δυνατότητες προσφέρει ο υπερασπιστικός μηχανισμός του Π.Κ.

Και οι ¨κρίνοντες κρίνονται¨ αυτή είναι μια αταλάντευτη δημοκρατική αξία.

Το γεγονός ότι το ίδιο το ¨σύστημα¨ διατάζει και ασκεί έρευνες για ¨δικαστικά παρακυκλώματα ¨ μας δίνει το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι πολλά μπορεί να συμβαίνουν ΚΑΙ στη δική σου περίπτωση.

Σε κανένα σκεπτόμενο άνθρωπο δεν μπορεί να διαφεύγει επίσης το γεγονός ότι όλη η δικαστική σου περιπέτεια ξεκίνησε , ακολούθησε , μετά από την καταγγελία που έκανες για δράση κυκλώματος σωματεμπορίας με την συνδρομή σωμάτων ¨ασφαλείας¨ που ακόμα και η ¨Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων¨ της αστυνομίας είναι αναγκασμένη να τα παρακολουθεί καθημερινά για το ¨ ήθος και την τιμιότητα τους ¨ . Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα παρέπεμψε ¨συναδέλφους¨ για σωματεμπορία με σκλάβες - ¨Σλάβες¨ .

Εσύ σαν πολίτης έκανες το καθήκον σου . Ακόμα και ¨εάν ήσουνα λάθος¨. Δηλαδή δικαστικά δεν αποδείχθηκε η καταγγελία σου. Όλοι ξέρουμε το πόσο δυσκολεύτηκε η Αμερικάνικη ¨δικαιοσύνη¨ να αποδείξει στο παρελθόν την ενοχή του Αλ-Καπόνε , τελικά για ¨φοροδιαφυγή¨ το καταδίκασαν …

ΕΥΘΗΜΟ ΜΝΕΙΑ θα έπρεπε να σου απονείμει η Αστυνομία και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την ενέργεια και την ευαισθησία σου αυτή , όπως κάνουν στα παιδάκια που βρίσκουν ένα πορτοφόλι και το παραδίδουν στους κατόχους του , και όχι αγωγές διάδοσης παιδικής πορνογραφίας… Εξάλλου δεν συνάδει και πολύ το γεγονός να είσαι πολέμιος της σωματεμπορίας και παράλληλα ρέκτης της πορνογραφίας – παιδεραστίας … Είσαι και δάσκαλος μουσικής κάποιες δεκαετίες. Δεν μπορεί κάποια παιδάκια θα το είχανε πει στη μαμά τους…

Πιστεύω ότι για να διαταχθεί ¨προφυλάκιση¨ πρέπει να υπάρχουν πέρα από τις ¨αποχρώσες ενδείξεις¨ , πολύ ισχυρές ενδείξεις για διάπραξη των συγκεκριμένων αδικημάτων ΚΑΙ να συντρέχουν επίσης σοβαροί λόγοι για :

-την ¨επανάληψη¨ των αδικημάτων αυτών στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα μέχρι την δίκη. Όμως έχουν παρέλθει πολλά χρόνια από τότε που κατηγορήθηκες αρχικά ( όπου στα περισσότερα άρθρα του Π.Κ. που αναφέρονται στο συγκεκριμένο έγκλημα αθωώθηκες ήδη δύο φορές ) και δεν έχεις τελέσει ¨νέο¨ σχετικό αδίκημα .

Εάν ήσουν ¨καθ΄έξιν ¨ εγκληματίας , από ¨πάθος ή διαστροφή¨ θα το είχες ήδη επαναλάβει…

Επίσης :

- να μην έχεις μόνιμο τόπο διαμονής και σταθερή μόνιμη επαγγελματική δραστηριότητα και παρουσία . Όμως εσύ και μόνιμη κατοικία έχεις και ¨εγνωσμένη προσωπικότητα ¨ είσαι .

- Κίνδυνος ¨διαφυγής ¨, εάν λάβουμε μάλιστα υπόψη (πρέπει να τονιστεί) και την κατάσταση της υγείας σου που απαιτεί σταθερή ιατρική παρακολούθηση από συγκεκριμένους θεράποντες ιατρούς , όπως και την φροντίδα της γυναίκας και της οικογένειας σου .

- Το γεγονός επίσης ότι έχεις προσφύγει σε Διεθνές Δικαστήριο , που αναγνωρίζει η Ελλάδα τη δικαιοδοσία του , για την υπόθεση που σε κατηγορούν , μαρτυρεί , αποδεικνύει , ότι δεν έχεις κανένα λόγο να διαφύγεις την οποιαδήποτε δίκη και ποινή , αντίθετα , επιζητάς τη δίκη και την τελική σου δικαίωση , ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ – ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ … , ούτε κίνδυνος , ¨συσκότισης¨ ή ¨επανάληψης ¨ ενός αδικήματος για το οποίο κατηγορείσαι με ομιχλώδης αποχρώσες ενδείξεις , και σίγουρα δεν είσαι ένοχος μέχρι μία τελεσίδικη δικαστική κρίση και απόφαση ( ¨… ο κάθε πολίτης δικαιούται τον δικαστή του…που σίγουρα δεν είναι η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ εξουσία … ).

Δεν κατάλαβα καλά για την παραβίαση ποιων άρθρων του Π.Κ. σε παρέπεμψαν και αθωώθηκες …και τώρα ¨αυτεπάγγελτα¨ ο εισαγγελέας σου ασκεί νέα δίωξη , για την ίδια υπόθεση , για την παραβίαση ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ άρθρων του Π.Κ. ;

Πως γίνεται στις πρώτες δύο δίκες να έκαναν ¨λάθος¨ και να μην σε είχαν παραπέμψει και για τα άρθρα που συμπληρωματικά σε παραπέμπουν σήμερα ;

Τώρα τους ήλθε η ¨θεία επιφώτιση ¨ ;

Πως δικαιολογείται η αρχική τους ¨αμέλεια¨ να σε κατηγορήσουν αρχικά με λιγότερα άρθρα του Π.Κ. και… στη συνέχεια , μετά την αθώωση σου , να σε παραπέμπουν ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ για παραβίαση πρόσθετων άρθρων του Π.Κ. ;;;

Εάν τα πράγματα συμβαίνουν έτσι όπως τα λέω και τα αντιλαμβάνομαι , τότε η νέα αυτή πράξη παραπομπής θα έπρεπε , κατά τη γνώμη μου , να προστεθεί , σαν συμπληρωματικό αποδεικτικό στοιχείο κακομεταχείρισης σου , στην προσφυγή που έχεις κάνει στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου.

Προφυλάκιση δεν βλέπω , εκτός εάν θέλουν προκλητικά να ξεπεράσουν κάθε όριο λογικής και δικαίου. Όμως προσοχή , μπορεί να διατάξουν ¨απαγόρευση εξόδου¨ από την χώρα ή να ζητήσουν ποσό χρηματικής εγγύησης ( ίσως και μεγάλο για να σε πιέσουν ) μέχρι την παρουσίαση σου στη δίκη. Σε αυτό θα πρέπει να είσαι έτοιμος. Είναι ικανοί να σε κρατάνε μέχρι να βρεις τα χρήματα.

Η ¨Δικαιοσύνη¨ συμβαίνει πολλές φορές , στην κυριολεξία της λέξεως , να είναι τελείως ΤΥΦΛΗ».

Τέλος, άλλος Επισκέπτης συμπλήρωσε: «Παιδιά στο στόχο μας: Στηρίζουμε το Βήχο και προσπαθούμε να τον καθησυχάσουμε, όχι επειδή υποτιμούμε την κατάσταση, αλλά για να είναι ήρεμος να μπορέσει να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Βήχο σου κάνουν ψυχολογικό πόλεμο. Δεν χρειάζεται να σου τα λέμε εμείς, το έχεις ήδη καταλάβει. Σε θέλουν τρομοκρατημένο και παραιτημένο, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΧΑΡΗ. Δεν είναι η προσωπική σου κόντρα με έναν που απλά μπήκες στα χωράφια του αυτή η υπόθεση, είναι η πάλη του έντιμου αριστερού, συνειδητοποιημένου πολίτη ενάντια στην αυθαιρεσία και στην καταπίεση.

Δεν είμαι νομικός και ούτε ξέρω τι γίνεται σ' αυτές τις περιπτώσεις. Μια γνώμη θα σου πω αλλά εννοείται πως πρέπει να την συζητησεις με κάποιον δικηγόρο:

Ο ανακριτής ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΕΙ. Δίκη θα κάνει το ενδεχόμενο δικαστήριο. Μόνο στο δικαστήριο θα αποδειχθεί το αν είσαι ένοχος ή οχι γι' αυτό που σε κατηγορούν (μιλάμε για την νομική ενοχή, όχι για την ουσιαστική, αφού όλοι ξέρουμε πως δεν έχεις σχέση μ' αυτά που σε κατηγορούν!). Κατά τη γνώμη μου ο ανακριτής απλά καλείται να κάνει μια εκτίμηση της κατάστασης, ώστε (α) να κρίνει εάν όντως υπάρχει κάποια υπόσταση στις κατηγορίες ώστε να παραπέμψει σε δίκη, και (β) εάν κρίνει πως πρέπει να παραπεμφθείς σε δίκη να αποφασίσει εάν πρέπει να προφυλακιστείς ώστε να αποφευχθεί Ι. επανάληψη του αδικήματος, ΙΙ. φυγή από τη χώρα, ΙΙΙ. άλλος σοβαρός λόγος που δεν μπορώ να φανταστώ.

Τα παραπάνω είναι η εικόνα που έχω εγώ, σε παρακαλώ να συμβουλευτείς νομικό!

Οπότε:

α) Προσπάθησε να πείσεις, να αποδείξεις με στοιχεία ότι οι κατηγορίες δεν ευσταθούν. Αποδείξεις υπάρχουν: Έχεις αθωωθεί σε παλιότερα δικαστήρια, έχεις μάρτυτες, έχεις χιλια-δυο, κι επιπλέον έχεις και ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ (ενδείξεις είναι, όχι αποδείξεις) ότι σε κυνηγάνε εξ'αιτίας των αποκαλύψεων που είχες κανει. Δείξτα όλα αυτά με στόχο να αποδείξεις στον ανακριτή ότι πρόκειται για ψυχολογικό πόλεμο.

β) Εάν δεν πειστεί, ή αν θέλει να φτάσει στο δικαστήριο η υπόθεση για να διαλευκανθεί πλήρως, προσπάθησε να του δείξεις πως δεν υπάρχει λόγος για προφυλάκιση. Αν έχει αμφιβολίες, ξεκαθάρισέ του ότι δεν έχεις σκοπό να εγκαταλείψεις τη χώρα, ότι μπορεί να μην εμπιστεύεσαι τον ταξικό χαρακτήρα της αστική δικαιοσύνης, αλλά ΕΝΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ, ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ, ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ!!! Δείξ' του ποια είναι η ηθική σου,δείξ' του την αξιοπρέπειά σου!

Τέλος φίλε Βήχο, παρά τις τεράστιες ιδεολογικές μας διαφορές να ξέρεις πως είμαστε μαζί σου.

Για να σου φτιάξω λίγο τη διάθεση κλείνω με ένα τραγούδι και λίγο χιούμορ:

Μπορεί να μην έχεις μαλλιά αλλά ωστόσο το τραγούδι σου το αφιερώνω:

Μαλλιά σγουρά, μαλλιά κοράκου χρώμα
που ανέμιζε ο αγέρας στα ζερβά
σας αγαπούσα πάντοτε και τώρα
η δόλια μου καρδιά στενάζει και πονά.

Πάει καιρός που έβγαινες στους δρόμους
τη σκούφια φόραγες λεβέντικα στραβά
και τα μαλλιά χυτά πάνω στους ώμους
τ’ ανέμιζε ο αγέρας στα ζερβά.

Θά ‘ρθουν καιροί, καιροί ευτυχισμένοι
σκλάβοι δε θα ‘ναι τότε οι λαοί
θα ζούμε τότε πια αδελφωμένοι
σε μια ελεύθερη ειρηνική ζωή.

Εγώ Άη-Στράτη δε φοβάμαι
είναι κι αυτή μια Ελληνική γωνιά
τα μαύρα τα μαλλιά μας κι αν ασπρίσαν
δε μας τρομάζει η βαρυχειμωνιά.

ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!!!»

Και τα Βιντεάκια στο youtube ωραίο σύντροφε.κι εδώ αν θέλετε
http://www.youtube.com/watch?v=CuaBbMLGD44
http://www.youtube.com/watch?v=6vMCRdzC0s8&feature=related ώ, σε μουυ σ. Παναγιώτη Βήχου (απαγγέλει ο υπέροχος Εμπειρίκος)
http://www.youtube.com/watch?v=Ya9_gZz34Rs&feature=related
Παν. Βήχος: Καινούργια κακουργηματική δίωξη εναντίoν μου!!!

Ούτε κι εδώ, όμως, τελειώνει η ιστορία.

Συντρόφια μου. ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ - ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ

Συνεχίζεται……………

4 Μαρτίου 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου