Σελίδες

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Κοινοβουλευτική δικτατορία στήνουν ΝΔ και άλλες «δημοκρατικές» δυνάμεις"



Κοινοβουλευτική δικτατορία στήνουν ΝΔ και άλλες
«δημοκρατικές» δυνάμεις!

Σχεδιάζουν να κατεβάσουν το στρατό αν η
εξέγερση συνεχιστεί ενώ μιλάνε για τρομοκράτες από την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά! Την απάντηση, βέβαια, θα την πάρουν από το οργανωμένο κίνημα.

Μαρκογιαννάκης, (Εισαγγελέας
την περίοδο της χούντας )

Μεϊμαράκης, φον-Χρυσοχοϊδης, ΛΑΟΣ κλπ.,
προετοιμάζουν την Κοινή Γνώμη. Όπως θα δούμε παρακάτω δε θα διστάσουν να
κατεβάσουν και το στρατό στους δρόμους και ας το διαψεύδει η κυβέρνηση. Η υπ.
Αρ. 48/2008 διαταγή, που βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Γενικού
Επιτελείου Στρατού, από τις 7 Ιανουαρίου 2009, ο «κίτρινος συναγερμός» στα
στρατόπεδα την πρώτη βδομάδα του λαϊκού ξεσπάσματος το Δεκέμβρη είναι
αδιάψευτοι μάρτυρες για όσα υποστηρίζουμε…




VIDEO
:
Τα γεγονότα έξω από τη ΓΑΔΑ

-


VIDEO
:
από το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της Αθήνας


Βήχος Παναγιώτης
Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης, είναι ενδεικτικός για το που το πάει η κυβέρνηση μετά το νεανικό λαϊκό ξεσηκωμό του Δεκέμβρη και όσα θα ακολουθήσουν. Με καθοδηγητή τον…παραιτημένο αλλά παραμένοντα υπερυπουργό Εσωτερικών – ΕΛΑΣ – ΕΥΠ – ΜΜΕ, Προκόπη Παυλόπουλο, και εκτελεστή τον τοποτηρητή της Ντόρας, εισαγγελέα της χούντας, Χρήστο Μαρκογιαννάκη, έδωσε, στο Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο το πρώτο δείγμα «μηδενικής ανοχής» κατά της μαζικότατης, μαχητικής και περιφρουρούμενης διαδήλωσης στην Αθήνα, με τα ΜΑΤ και τους εισαγγελείς να εφαρμόζουν το «νέο δόγμα», προπηλακίζοντας και συλλαμβάνοντας δεκάδες φοιτητές, μαθητές, δημοσιογράφους, δικηγόρους, ακόμη και μια γριούλα 70 ετών, που προφανώς ανήκει – κατά τη «σκέψη» του Χρυσοχοϊδη – παρασημοφορημένου από τους Αμερικανούς – στην «Τρίτη γενιά τρομοκρατών»!!!

Ζήσαμε όλοι την Παρασκευή ΜΕΡΕΣ ΧΟΥΝΤΑΣ! Είδαμε αφιονισμένα χοιρινά να επιτίθενται εναντίον όποιου έβρισκαν στο δρόμο τους! Είδαμε εν δράσει την αστυνομία των «νοικοκυραίων της Δεξιάς» που ο Καραμανλής έχει την ψευδαίσθηση ότι θα τον σώσει από την εκλογική του κατάρρευση, δέρνοντας ότι κινείται!!! Μετά τον πυροβολισμό κατά των εξεγερμένων και του κινήματος από τους τρομοκράτες των ΚΥΠίτικων Καλάσνικοφ, ο Καρατζαφύρερ σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Άλφα δήλωσε πώς «Ο κουκουλοφόρος αστυνομικός εκτελεί εντολές της πατρίδας»!!! Οι εμπρηστές των μικροκαταστημάτων και οι προβοκάτορες κατά του κινήματος αστυνομικοί αλλά και οι τρομοκρατική τους νέα οργάνωση…εκτελούν εντολές της πατρίδας!!! Όπως τις εκτελούσαν και οι Ταγματασφαλίτες, οι Χίτες και οι κουκουλοφόροι καταδότες στην Κατοχή, που εκτελούσαν εντολές της πατρίδας με τα τότε δεδομένα. Όπως τις εκτελούσαν οι ΕΣΑτζήδες την περίοδο της χούντας και οι εισαγγελείς της που σήμερα είναι βουλευτές φέρνοντας τη χούντα στην εξουσία, από την πίσω πόρτα. Όπως και ο Χρυσοχοϊδης, όπως θα δούμε παρακάτω, έτσι και ο φον Καρατζαφύρερ χρεώνει στις δυνάμεις της Αριστεράς τη δράση των κουκουλοφόρων (που εκτελούν εντολές της πατρίδας;) και αφήνει υπονοούμενα για τροφοδότηση των ένοπλων ομάδων στην άκρα Αριστερά!!!

Ο φον Χρυσοχοϊδης όμως είναι πιο σαφής: Ο εκκολαπτόμενος Αρχι-πραίτορας σε συνέντευξη που έδωσε στο Έθνος στις 7 Ιανουαρίου, μία ημέρα μετά τη δολοφονική απόπειρα κατά των αστυνομικών, λέει: «Είμαστε η πρώτη χώρα που μεγαλώνει μια νέα γενιά τρομοκρατών»! Κάνει λόγο για «μια πολύ μικρή ομάδα» (αλήθεια τους μέτρησε;) «η οποία είναι αποφασισμένη να κάνει μαζικές δολοφονίες και μαζικές καταστροφές»!!! Ο παρασημοφορημένος από τους αμερικανούς ΠΑΣΟΚος πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης, γνωρίζει και τον προγραμματισμό των τρομοκρατών!!! Αλλά ο φον Χρυσοχοϊδης κάνει και…αποκαλύψεις: «Οι επιχειρησιακές δυνατότητες της νέας αυτής ομάδας είναι πολύ μεγαλύτερες και πιο δολοφονικές»… «η 17Ν μπροστά τους είναι αγγελούδια», συμπεραίνει ο φέρελπης (για το σύστημα και το ΠΑΣΟΚ αν έρθει στην εξουσία) πολιτικός. Και φθάνει στην κορύφωση: «Είναι πολύ πιο ριζοσπαστικοποιημένα άτομα και ανήκουν στο χώρο της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς»!!! Ορσε να μη στα χρωστάω…

Από την άλλη τώρα για να επανέλθουμε σε αυτά που έγραφα στην αρχή, η ΝΔ προετοιμάζει το στρατό να κατέβει στους δρόμους για να διαλύει συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις μαθητών, φοιτητών, εργαζόμενων και πολιτικών οργανώσεων!!! Με την υπ. Αριθμόν 48/2008 οι σχετικές υπηρεσίες του ΓΕΣ προκηρύσσουν ανοιχτό διαγωνισμό για την προμήθεια υλικών, στα οποία περιλαμβάνονται «μη βαλλιστικές ασπίδες προστασίας προσώπου και σώματος, γκλοπς, πλαστικοί ιμάντες προσδέσεως χειρών μιας χρήσεως, χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και χειροβομβίδες ουσιών ελέγχου πλήθους»!!! Ο Αλ. Αλαβάνος έφερε το ζήτημα στη Βουλή, αλλά οι αρμόδιοι υπουργοί ΣΙΩΠΟΥΝ!!! Ξέρουν μόνο στα κανάλια να ειρωνεύονται και να λένε άλλα αντί άλλων. Όμως εμείς δεν ξεχνάμε ότι έθεσαν σε «κίτρινο συναγερμό» τα στρατόπεδα – όπως κατήγγειλε η Αντιπολεμική Κίνηση και άλλες οργανώσεις – την πρώτη εβδομάδα του νεανικού και λαϊκού ξεσπάσματος του Δεκέμβρη. Δεν ξεχνάμε ότι έφτασαν να συζητούν με τον Μπαρόζο, τον Σαρκοζί και τον Μπράουν για να μας κουβαλήσουν εδώ δυνάμεις…κατοχής, όπως έγραψε το Βήμα.

Τώρα πια δεν αρκεί το σύνθημα «κάτω η ΝΔ». Τώρα πλέον πρέπει να παλέψουμε τη διακομματική χούντα που δημιουργούν μία κοινοβουλευτική χούντα, που μπροστά της – παραφράζοντας τα λόγια του φον Χρυσοχόϊδη – η χούντα των Απριλιανών θα είναι αγγελούδια.

Θα περάσουν; Αμ δε! Μόνο που χρειάζεται να αντεπιτεθούμε οργανωμένα και ενωμένοι. Λαός, νεολαία, δυνάμεις της Αριστεράς. Σήμερα γιατί αύριο ίσως είναι αργά!

12/1/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου