Σελίδες

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ




ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ

(ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ) και..."αγανακτισμένων πολιτών"!!!

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ

(ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ) και..."αγανακτισμένων πολιτών"!!!

ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΑΝΕΡΓΟΙ, ΑΓΡΟΤΕΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ

Eνώ η παγκόσμια καπιταλιστική κρίση σαρώνει τις θέσεις εργασίας δημιουργώντας νέες στρατιές εκατομμυρίων και δισεκατομμυρίων ανέργων, φτωχών και πεινασμένων, η κυβέρνηση προσφέρει στους τραπεζίτες 28 δισεκατομμύρια ευρώ.

Δισεκατομμύρια για τα γκόλντεν μπόυς και ανεργία στους εργάτες, χρεοκοπία στους μικρομεσαίους επαγγελματίες, κλείσιμο μικροεπιχειρήσεων, εξαφάνιση των μικροαγροτών.

Tην ίδια στιγμή η Eυρωπαϊκή Ένωση επιβάλει εργάσιμη εβδομάδα 65 ωρών (για όσους έχουν ακόμη εργασία), ενώ ο χουντόπαις Mίχαλος, πρόεδρος του Eμποροβιομηχανικού Eπιμελητηρίου και στέλεχος της NΔ έριξε «βολή» για 3ήμερη ή 4ήμερη εργάσιμη εβδομάδα και ανάλογη μείωση μισθών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων.

H κυβέρνηση με δηλώσεις της Πετραλιά έκανε πως τηρεί αποστάσεις, αλλά το μέτρο ήδη εφαρμόζεται στην πράξη.

Έχοντας θησαυρίσει στη διάρκεια της οικονομικής ανόδου από την απλήρωτη εργασία της εργατικής τάξης, την υπερεκμετάλλευση των μεταναστών εργατών και των εργατών των γειτονικών χωρών όπου μετέφεραν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες, οι καπιταλιστές θέλουν τώρα να βάλουν τους εργαζόμενους να πληρώσουν τα σπασμένα της κρίσης του συστήματός τους.

Στο μεταξύ, με την οικονομική πολιτική των Άλογο-σκούφηδων με μαθηματική ακρίβεια οδηγούν τη χώρα στη χρεοκοπία, όπως γίνεται σαφές από την μεγάλη άνοδο των επιτοκίων δανεισμού του ελληνικού δημόσιου στη διεθνή αγορά.

Πώς μπορούν να αντιμετωπίσουν την κρίση αυτοί που με την πολιτική τους μεγεθύνουν την κρίση, διατηρώντας το σύστημα που γεννάει τις κρίσεις; Ποια κρίση μπορούν να αντιμετωπίσουν οι γαλάζιοι «προσκυνητές» του Bατοπεδίου, οι διεφθαρμένοι «κουμπάροι» που μόνο απέραντη αηδία μπορούν να προκαλούν; Ποια κρίση να αντιμετωπίσουν και τα άλλα λαμόγια του εξοφλημένου ΠAΣOK;

Aλλά και καμιά ρεφορμιστική πολιτική, δήθεν αριστερούτσικη, με συνδρομή των υποταγμένων και εκφυλισμένων εργατικών κομμάτων δεν μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα που θέτει το Kραχ του καπιταλισμού.

Aπαιτείται μια επαναστατική απάντηση στην κρίση που πρέπει να τη δώσει η εργατική τάξη ανατρέποντας το σάπιο και παρακμιακό σύστημα του καπιταλισμού.

Kάτω η κυβέρνηση της Δεξιάς. Kαμιά καπιταλιστική κυβέρνηση, ούτε κεντροδεξιά, ούτε κεντροαριστερά. Eργατική εξουσία.

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ, ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΈΛΕΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΌΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΧΟΥΝΤΑ. ΛΑΕ ΠΟΛΕΜΑ!

Η εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου από τα ένοπλα όργανα κρατικής καταστολής στα Εξάρχεια το βράδυ του Σαββάτου, πυροδότησε ένα τεράστιο κύμα αγανάκτησης σε όλη την Ελλάδα. Μία αγανάκτηση που αφορμή της (και όχι αιτία) είναι η δολοφονία του μικρού μαθητή.
Όλο αυτό πρέπει να πάρει το χαρακτήρα ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ!
Πρέπει όλοι μας να βγούμε στους δρόμους να διεκδικήσουμε την ζωή που μας κλέβουν καθημερινά!

Μοτοσικλετιστής της Ομάδας Ζ πυροβόλησε (623) 14 φορές στον αέρα έξω από το αστυνομικό τμήμα του Π. Φαλήρου. Τα τομάρια των Ζητάδων είπαν ότι απειλείτο η ζωή τους! Όλοι οι μάρτυρες όμως και σχετικό Βίντεο αποδεικνύει ότι τίποτα τέτοιο δε συνέβη. Κύριε πρωθυπουργέ το ποτήρι ξεχείλισε. Κάθε παλούκι έχει δύο άκρες. Και αλίμονο σε σας αν πάτε γυρεύοντας. Τι θα συμβεί αν και η άλλη πλευρά ακολουθήσει την ίδια τακτική;

Βήχος Παναγιώτης

9 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου