Σελίδες

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΠΕΡΙ ΜΑΥΡΗΣ ΤΡΥΠΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ!




ΠΕΡΙ
ΜΑΥΡΗΣ ΤΡΥΠΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ!


(άρθρο
στην Ελευθεροτυπία στις 18/5/1995)


Η Μαύρη Τρύπα (της Ελευθεροτυπίας)
ανταποκρίθηκε - για δυο χρόνια - στα πλέον ζωώδη ένστικτά σας, τις πιο
αρρωστημένες φαντασιώσεις σας και τις πιο διεστραμμένες πτυχές σας. Περίπου
10.000 άθλια σχόλια επί παντός του επαίσχυντου... Κι από αυτά τουλάχιστον το
1/3 αποτελούσαν ρατσιστικές διακρίσεις κατά γυναικών, Αλβανών και άλλων
μειονοτήτων. Η Μαύρη Τρύπα είναι περήφανη για το ότι συνέβαλε στον περαιτέρω
καταποντισμό αυτού που σήμερα ονομάζεται "Τύπος" και "Ενημέρωση"! Αυτά
έγραφε τον Ιούνη του 1994 ο "δημοσιογράφος" σας Θέμος Αναστασιάδης ή αλλιώς
"Μαύρη Τρύπα" στην εφημερίδα σας.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΒΗΧΟΣ

Στη συνέχεια αυτό το κατακάθι της δημοσιογραφικής οικογένειας αφού υπερασπίστηκε τους παρ΄ ολίγον φονιάδες των βουλευτών του ΚΚΕ, στη Θεσσαλονίκη, Μαν. Θεοδωράκη και Ράδο, μας έκανε γνωστό ότι γι αυτόν ο "Τύπος" και η "Ενημέρωση" είναι δύο "έννοιες" που συνιστούν τη μεγαλύτερη απάτη εις βάρος του πολίτη, τον οποίο όλοι έχουμε γραμμένο στα παλιά μας τα παπούτσια! Τέτοιο θράσος από το κομπλεξικό και φασίζον ανθρωποειδές του "κώλου" της "Ελευθεροτυπίας". Κι όμως τότε λίγοι διαμαρτυρήθηκαν για τον έρποντα φασισμό της πίσω σελίδας της εφημερίδας σας. Ας είναι! Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Αν ο κύριος αυτός έφαγε μερικά γιαούρτια σαν επιβράβευση των άθλιων γραπτών του δεν είναι και τίποτα σπουδαίο για αυτά που πρεσβεύει και γράφει. Είναι ο "δημοσιογράφος" που βρίζει τους Εβραίους, τους Αλβανούς, τους μαύρους, τις Φιλιππινέζες και υμνεί το κάθαρμα τα γυμνά φούρνων των κρεματορίων! Αιδώς αλήτη και κάνε μου μήνυση! Δεν είναι μόνο "κρυπτποδεξιό σκουλήκι και απολίτικος γαύρος" ο Αναστασιάδης, επειδή έτσι ο ίδιος δηλώνει! Είναι ένας καθαρός φασίστας που καθημερινά δηλητηριάζει την ατμόσφαιρα και τους αναγνώστες της εφημερίδας σας που από "Ελευθεροτυπία" κατρακυλά με τις ευλογίες των αφεντικών της σε ¨Ελευθεροτρυπία" και βήμα του Μαύρου Τρύπα και της πιο μαύρης ιδεολογίας...

Υ.Γ. Μήπως σκέφτεστε να του δώσετε και καμία εκπομπή στην τηλεόραση να μας μορφώσει; Όλα να τα περιμένει κανείς απ΄ τους διαμορφωτές της Κοινής Γνώμης...

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤ(Ρ)ΥΠΙΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΣ Τ(Ρ)ΥΠΑΣ

(άρθρο στη ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ στις 27/5/1995)

"Προς Άγνωστο Τραμπούκο: Που πας τρελέ ερασιτέχνη απέναντι στους επαγγελματίες του είδους; Μάχαιραν έδωκες, τη σπλήνα σου ανά χείρας θα λάβεις. (Πρόοδος). Τώρα τους ψυχοπαθείς τους σκοτώνουν στο ξύλο... Το Γκούλαγκ είναι εδώ, ενωμένο - δυνατό..."! Νάτη η "δημοσιογραφική" αλητεία, ο γνωστός Θέμος Αναστασιάδης, το κατακάθι της Ελευθεροτυπίας! Το παραπάνω "σχόλιο" αναφερόταν στους γνωστούς ομοϊδεάτες του, τους φασίστες Θεοδωράκη και Ράδο οι οποίοι μαχαίρωσαν 3 στελέχη του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη.

Και όπως σήμερα διαμαρτύρεται για το δικό του γιαούρτωμα από τρεις γυναίκες μέσα στο ίδιο του το γραφείο έτσι και τότε διαμαρτυρόταν για λογαριασμό των δύο φασιστών, γράφοντας: "Ναι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πίσω από τη φονική κατά του ΚΚΕ επίθεση κρύβεται η CIA, η DEA, η Ιντέλιντζενς Σέρβις, η στοά P2 και ο ίδιος ο Μπερλουσκόνι"! (Στον Μαν. Θεοδωράκη) που παρ΄ ολίγον να του στοιχίσει τη ζωή, όπως και τα απαράδεκτα έκτροπα κάποιων στελεχών του ΚΚΕ κατά άλλων πολιτικών κομμάτων. Είμαστε στα καλά μας;"! Να λοιπόν που οι θύτες επιχειρούν να γίνουν τα θύματα. Τέτοιο θράσος έχουν τα φασιστοειδή που ωστόσο χαίρουν εκτιμήσεως από τα αφεντικά τους και τους κυρίαρχους στα ΜΜΕ. Από αυτούς δηλαδή όπως ο ίδιος ο Αναστασιάδης γράφει "ο Τύπος και η Ενημέρωση είναι δύο "έννοιες" που συνιστούν τη μεγαλύτερη απάτη εις βάρος του πολίτη τον οποίο όλοι έχουμε γραμμένο στα παλιά μας τα παπούτσια"!

* * * * * * * * * * * *
Έτσι είναι! Αν ο αλήτης αυτός, ο οποίος προ ημερών έγραψε πως πρέπει να καταργηθούν οι Συλλογικές Συμβάσεις των δημοσιογράφων γιατί αυτός έχει άλλου είδους συμβάσεις με την εργοδοσία, δεν είχε τις πλάτες του κάθε Φυντανίδη όπως παλιότερα είχε τις πλάτες του Αλαφούζου δεν θα τολμούσε να κακοποιεί καθημερινά τους Εβραίους, τους Αλβανούς, τις Φιλιππινέζες, τους μαύρους και κάθε μη Άρειο δηλαδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου