Σελίδες

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

OI "ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ" ΤΟ "ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ" ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΠΗΓΗΣ

OI "ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ" ΤΟ "ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ" ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΠΗΓΗΣ

Συχνά πυκνά οι ακροδεξιοί μητροπολίτες της "Χρυσοπηγής" που έχουν καταλάβει την ηγεσία της εκκλσίας προκαλούν. Προκαλούν την ιστορία και τις μνήμες ενός ολόκληρου λαού που έζησε στο πετσί του την ναζιστική κατοχή και πολέμησε με όλες του τις δυνάμεις ενάντια στο φασισμό και τους πολιτικούς του, τους κουκουλοφόρους και τους κουίσλιγκ. Η πρόσφατη εισήγηση που συνέταξε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας, κατόπιν προφανώς παραγγελίας της Ιεράς Συνόδου και προσωπικά του ίδιου του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, υπό τη μορφή ιστορικής αναδρομής για την "προσφορά της εκκλησίας εις το έθνος, την Ορθοδοξίαν, την Οικουμένην", αποτελεί πρόκληση στην ιστορική μνήμη. Η πρόκληση δεν αφορά μόνο την ιστορία, αλλά αποτελεί και ευθεία βολή και στο παρόν, καθώς σηματοδοτεί και δίνει το στίγμα του ρόλου που διεκδικεί να παίξει το ακροδεξιό παπαδαριό στην ελληνική κοινωνία.

Η κίνηση αυτή δεν είναι μια μεμονωμένη ενέργεια κάποιου εμπνεόμενου από το χιτλερικό "ιδεώδες" και το μαύρο παρελθόν ιεράρχη. Το εν λόγω κείμενο προσθέτει ένα ακόμα κομμάτι στο "παζλ" που σχηματίζεται με τις κινήσεις και τις πρωτοβουλίες του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του. Εχουν προηγηθεί οι ομιλίες του ίδιου, οι αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου και διάφορες δηλώσεις, που συνθέτουν στην ουσία μια πολιτική πλατφόρμα "αναβάθμισης" διά του "βαπτίσματος" στο μαύρο παρελθόν της εκκλησίας του σύγχρονου πολιτικού ρόλου της, ενός ρόλου με θρησκευτικό περιτύλιγμα. Εκφράζουν την... ανησυχία τους για το Κυπριακό οι συνεχιστές του "Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών" αλλά δεν λένε κουβέντα για τους χουντικούς που άνοιξαν διάπλατα τις πόρτες για τη διχοτόμηση της Κύπρου! Και πώς θα μπορούσαν άλλωστε; Συχνές-πυκνές ήταν και οι συνεργασίες τους με τον αμερικανό ανθύπατο Μπερνς. Δεν λένε κουβέντα για την ηγεσία της εκκλησίας που υπηρέτησε πιστά τη χούντα των συνταγματαρχών. Αντίθετα με τη φρασεολογία τους διεκδικούν τον τίτλο του πλέον αυθεντικού συνεχιστή της ιδεολογίας που το δικτατορικό καθεστώς εξέθρεψε.

Δεν διστάζουν να υμνήσουν την προσφορά της εκκλησίας που "αντιτάχθηκε στο παιδομάζωμα των Ελληνοπαίδων, που έγινε από τους ξενόδουλους εγκληματίες του συμμοριτισμού". Αλλά στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί, και εξηγούμαι. Το εμπόριο παιδιών και το πραγματικό παιδομάζωμα έγινε από αυτούς τους "αναμορφωτές του έθνους". Παρακάτω θα αναφέρω τι ακριβώς συνέβη εκείνη τη μαύρη περίοδο, πριν 55 χρόνια, που επιβεβαιώνουν πώς η πορεία αυτού του τόπου κατευθύνθηκε και στιγματίστηκε από τη δράση μιας δράκας αποβρασμάτων, που αφού ματοκύλησαν τον ελληνικό λαό και τους εργαζόμενους με τα όπλα των ιμπεριαλιστών προστατών τους, αφού πάτησαν επί πτωμάτων και δολοφόνησαν τον ανθό της ελληνικής κοινωνίας και της εργατικής τάξης, προχώρησαν στις "μπίζνες" του ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ "ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΟΣ". Γιατί οι κύριοι αυτοί, εκτός των άλλων "δραστηριοτήτων τους", είχανε και τις κλοπές, αρπαγές και αγοραπωλησίες βρεφών, που ονομάστηκαν θύματα του εμφυλίου πολέμου. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για θύματα του εμ(ηπορίου λευκής σαρκός που έστησαν στο λεηλατημένο κορμί αυτής της χώρας ο Σκόμπι, οι αμερικανοί, οι Χίτες, το Παλάτι και οι μαριονέτες τους του αστικού πολιτικού κόσμου και του μετεμφυλιακού κράτους.Οι φορείς αυτοί του "πατρίς - Θρησκεία - οικογένεια", οι εντεταλμένοι να ξορκίσουν από τη χώρα το "μίασμα του κομμουνισμού", πουλούσαν προς 4.000 δολάρια το κεφάλι τα παιδιά που είχαν "μολυνθεί από κομμουνιστικά γονίδια"! Γιατί; Γιατί σύμφωνα με τις "αρχές", στη βάση των οποίων θέλησαν να οικοδομήσουν την Ελλάδα, "όλα πουλιούνται και όλα αγοράζονται". Η θεωρία και η ιδεολογία που ήρθε να καλύψει τα εγκλήματά τους, που πρόσφερε στέγη στο κερδοφόρο δουλεμπόριό τους, ήταν και είναι η εθνικοφροσύνη. Στα πλαίσια αυτής της "πατριωτικής" δράσης, οι νικητές του εμφυλίου, οι αρχιτέκτονες του "Παρθενώνα της Μακρονήσου" και του "κοινωνικού προνηματισμού", αποφάνθηκαν ότι τα παιδιά των αριστερών και των κομμουνιστών έπρεπε να πουληθούν στις ΗΠΑ για να "εκδημοκρατιστούν".

Το εμπόριο των μικρών παιδιών και των παράνομων υιοθεσιών από πλούσιους αμερικανούς, αποτέλεσε πριν πέντε χρόνια πρωτοσέλιδο θέμα στον αστικό Τύπο και τα ιδιωτικά κανάλια. Σοβαρές αποκαλύψεις - πώς και δεν το γνωρίζει ο πολύξερος κύριος Χριστόδουλος - για το θέμα περιέχονται σε σχετικό ρεπορτάζ των New York Times. Στο δημοσίευμα αυτό γίνεται λόγος για 15.000 ¨"ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ" που έφτασαν στην Αμερική μέσω του υπερωκεανίου "Φρειδερίκη" και με την εποπτεία του ελληνοαμερικανού Σ. Σπανός που ως γνωστών διετέλεσε ...θαμώνας του παλατιού και πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ τη δεκαετία του ΄50. Η υπόθεση λοιπόν του παιδομαζώματος επανέρχεται στην επικαιρότητα από τη συμμορία της "Χρυσοπηγής" και την επίσημη εκκλησία της Ελλάδας. Από εκείνους δηλαδή που υπήρξαν τότε στηρίγματα των αλητών, που, μετά την ήττα της αριστεράς στον εμφύλιο, στιγμάτισαν τη ζωή αυτού του τόπου. Και οι συνεχιστές της "Ζωής" και του "Σωτήρα", των Τσιριντάνιδων των Μερτικόπουλων και Παρασκευόπουλων, οι σημερινοί μητροπολίτες της "Χρυσοπηγής", από αυτή τη σκοτεινή "μήτρα" κατάγονται. Το παιδομάζωμα έγινε πραγματικά μα έγινε με τη συμμετοχή αυτών που σήμερα το καταγγέλλουν, με την "ευλογία" υψηλά ισταμένων της εκκλησίας. Γινόταν από τα όργανα της "βασιλομήτορος", που, αφού στη δίνη του πολέμου άρπαζαν βρέφη και παιδιά, τα στίβαζαν στα "αναμορφωτήρια" της εθνικοφροσύνης, αναμένοντας αγοραστές για να τα πουλήσουν!

Ψυχή όλης αυτής της "επιχείρησης" η βασίλισσα Φρειδερίκη (η Φρίκη), αναθρεμμένη, ως γνωστόν, με το πνεύμα του χιτλεροφασισμού μιας και ήταν δραστήριο μέλος της χιτλερικής νεολαίας. Η βρωμερή αυτή γυναίκα είχε οργανώσει ένα μυστικό "δίκτυο" επιλογής παιδιών από τις βόρειες περιοχές της χώρας, που οι γονείς τους πολεμούσαν στις γραμμές του ΕΑΜ και άλλων αριστερών οργανώσεων. Η πρώτη συγκέντρωση και διαλογή γινόταν στη Θεσσαλονίκη, μετά στέλνονταν στην Αθήνα και από κει στην Πάτρα. Ειδικές υπηρεσίες, που κινούνταν μόνιμα στο σκοτάδι, τα επιβίβαζαν στο "Υπερωκεάνειο Φρειδερίκη" με προορισμό τις ΗΠΑ. Τους άλλαζαν τα ονόματά τους και με τις ειδικές "φροντίδες" τους τα έκαναν να ξεχάσουν τους γονείς και τη χώρα τους.

Στο δουλεμπόριο αυτό είχαν αναμειχθεί όχι μόνο παράγοντες των νοσοκομείων, των διάφορων ιδρυμάτων, αλλά και ανώτερα όργανα της αστυνομίας και η εκκλησία. Ο ίδιος ο μητροπολίτης Αθηνών και πάσης Ελλάδος Σπυρίδωνας, ήταν μπλεγμένος στα δίχτυα της Φρειδερίκης και μάλιστα ζητούσε από τους πράκτορες αυτής στη Θεσσαλονίκη, να στέλνουν μόνο γερά και εμφανίσιμα παιδιά! Την περίοδο 1949-1960 στην Πάτρα είχε αναπτυχθεί δίκτυο εμπορίας βρεφών με εγκέφαλους αυτής της επιχείρησης το δικαστή Στιβ Σκόπα (για το υποκείμενο αυτό κάνει λόγο και η εφημερίδα New York Times) που βρισκόταν στην Αμερική, σε συνεργασία με τον μεγαλοδικηγόρο Ψαρή στην Ελλάδα. Εστειλαν για υιοθεσία εκατοντάδες βρέφη, που τα παρουσίαζαν ως νεκρά στους γονείς τους, στην Αμερική, παίρνοντας μάλιστα 3.000 δολάρια για κάθε παράνομη υιοθεσία!

Τελειώνοντας να αναφέρω την ύπαρξη κάποιου αρχείου σχετικά με τις παράνομες υιοθεσίες από την Φρειδερίκη το οποίο βρισκόταν σε κτίριο της Οδού Ολύμπου (Ανω Χαραυγή), όπου στεγαζόταν ο Εθνικός Οργανισμός Πρόνοιας (πρώην Βασιλική Πρόνοια) και το οποίο πριν εφτά χρόνια το Μάη του 1995, το μετέφεραν κρυφά και νύχτα σε άλλο μέρος της Αθήνας για να χαθούν τα ίχνη του. Οι φάκελοι αυτοί πρέπει να βρίσκονται σήμερα στην οδό Υπατίας 6! Αν ανοιχτούν αυτοί οι φάκελοι η μπόχα θα καλύψει την "ιερή" μυρουδιά των δεσποτάδων και όχι μόνο.

Παναγιώτης Βήχος

2 σχόλια:

  1. Για κατι συμφωνιες που ειχε κανει ενας αρχι-συμμοριτης με τους Γερμανους, η Φρειδερικη μεσολαβησε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν καταλαβαίνω Κινέζικα ούτε ταγματασφαλίτικα. Μπορείς να διευκρινήσεις τι θέλεις να πεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή